Skrevs 19/3-17

De selektiva ”antirasisterna” och ”femi-narcissisterna” sitter helt passiva och förnekade medan våra kvinnoförtryckande kulturer förpestar Sverige. Inte ett ord om hedersbrotten och våldtäkterna på ”zvennehurur”. De sitter fega som kycklingar och avaktar tills ”rasism” dyker upp istället. Då jävlar vågar de att visa sitt selektiva medmänskliga hyckleri. 
De behöver hittepå ”rasism” för hålla uppe sin identitet. De måste hålla ”rasismen” igång för att slippa konfrontera de verkliga problemen. Fegare människor får man leta efter. 

Dagliga våldtäkter idag som sker pga en brutalt skev kvinnosyn utifrån. Ser man inte sambandet mellan importen av män från länder där fri kvinna betraktas som en”zvenneh*ra” och de senaste OS i gruppvåldtäkter/hedersbrott i Sverige, där kvinnan ÄR fri, så är man en del av problemet. Tror ni att man väljer svenska offer av en slump vid våldtäkt? Glöm det, ni är fria och lever i synd, ni förtjänar det. Det är attityden idag mot svenska kvinnor. 
Idag har vi vuxna män med riktiga barn i skolor och aktiviteter pga det omfattande åldersfusket som godhets-hycklarna har vurmat för. Idag måste kvinnor tänka tio ggr om, för att kunna ta sig hem säkert. Det är inte det Sverige som jag växte upp i, i vartfall inte på 80-90 talet. Betvivlar att det var sämre innan dess.
Man vågar inte att peta på dessa problem pga rädslan för ”rasismnazismfascism”. Så då uppoffrar man istället barn, hbtq-personer och kvinnor likt offerlamm på det ”mångkulturella” bordet. Det som ”de goda” inte tycks fatta, är att deras barn och barnbarn kommer att få ett levande helvete i framtiden, framförallt kvinnor, barn och hbtq-personer. 
Sverige liknar mer och mer våra hemländer pga fegheten att inte våga konfrontera radikal islam eller invandrare. Vi är ju ”offer från krig”, alla bruna är lidande offer, vi kan omöjligt göra fel eller ha skyldigheter. Det är det som man idag definierar som ”antirasism”.  
Jag förstår inte hur man kan se sig själv i spegeln och leva med detta. 
Om du inte vågar att se sambandet, så är du medskyldig till allt lidande som den misslyckade migrationspolitiken har förorsakat. 
Alla förstörda kvinnors liv, alla drabbade barn, allt hedersförtryck och alla tårar som dagligen spills från anhöriga, DITT FEL!