Skrevs: 27/3-17

Detta är resultatet när man anställer efter hudfärg, kön, vikt, längd och religion m.m. Istället för kompetens. När man är så feg för att konfrontera hudfärger och religioner, att man istället viker sig för dem.

Det finns två destruktiva förändringar som sker i samband med att man använder sig av positiv särbehandling. 
1. Detta systemet går på högvarv idag ute på olika arbetsplatser, utbildningar, olika institut och myndigheter. Vilket betyder att landets kompetens i sin helhet kommer att haverera. Detta skapar en spiral som kommer att förvandla Sverige till ett korrupt och trögt land, där varje position innefattas av partiska, hatiska och ideologiskt skadade individer. Kvalitén inom i stort sett alla yrkesroller kommer att hamna på absoluta botten. En enorm fördumning av befolkningen, som kommer att infektera alla kommande generationer. 
En dum befolkning, kan inte utmana makteliten. En dum befolkning är en lättstyrd sådan. De som får jobben, tror att det är pga att de är bra på det. Långt ifrån, de får det pga att man tycker synd om dem. Ni ser redan många exempel på tex politiker, ”journalister” och självutnämnda ”experter” överallt på bästa sändningstid. Även inom vården och övriga jobb som är direkt betydande för hälsa, infrastruktur, natur och djurliv. Där ser ni sakta hur storföretagen byter ut svenskar mot en billigare arbetskraft, som är van vid en kass lön och slita hårt utan att säga emot, lönedumpning i ”godhetens” namn. ”Mångfald”= billigare arbetskraft för storföretagen och lån-slavar för bankernas kedjor.
2. Att man förstärker bilden av att alla invandrare är offer som lider dagligen. Man ser på oss som offer och fasar för att konfrontera oss. Därför gör många av oss en karriär på offerrollen. De som saknar all form av moral och självrespekt. Jag personligen hade aldrig någonsin velat få ett jobb eller något annat i livet pga att någon tycker synd om mig. Jag häpnar hur lätt vissa människor säljer sig. Många är medvetna om detta och spelar på det så det nästan är skrattretande. Därför är många så benägna om att bekämpa hittepå ”rasism” och blundar för dagliga våldtäkter på svenskar. De skiter i ”rasism”, det handlar enbart om att skydda minoritets-intressen, genvägarna genom livet. 
För i slutet av dagen, bakom stängda dörrar, så står alla med sin grupp enbart. När det väl kommer till krita så står alla med sin grupp. Alltid ett ansikte utåt och ett ansikte inåt. Men de alla har en gemensam nämnare, nämligen att plundra nationalstaten till sista droppe. Svenskarna fattar ändå inget och går på allt. Det är ingen hemlighet, detta ekar hela vägen till våra hemländer. Nationen där allt är gratis och kvinnorna ber om det. 
” If you tolerate this, then your children will be next”