Skrevs: 26/3-17

Istället för att fokusera på samhällets verkliga problem, så som tex de dagliga våldtäkterna, hedersbrotten och att extremismen blomstrar för fullt i Sverige, så sätter Expressen istället fokus på att knacka dörr hos ättlingar till nationalsocialister. De vågar inte att konfrontera varesig islam eller den misslyckade migrationspolitiken pga rädslan för ”rasism” och ”islamofobi”, de väljer sina konflikter. Därför består deras rapportering nästan alltid av rent trams, som är helt oväsentligt för Sveriges situation. 

Knackar de på hos alla ättlingar till kommunism eller de som hyllar extremvänsterns ideologier, som har mördat uppemot 100 milj människor genom historien? Nej så klart inte, ättlingarna sitter idag på inflytelserika positioner och framförallt inom media. Där kan de skydda varandra och fortsätta att hjärntvätta befolkningen med konserverade åsikter, grundade på rena lögner och partisk kommunist/kulturmarxistisk propaganda. 
Var det förresten inte Expressen som beklagade sig över hur megafonerna knackade på hos demokratifientlig och yttrandefrihets-fientlig media? 
Det är så de jobbar och det är så vi tänker fortsätta att jobba. Gå på våra medborgare och vi kommer att svara tillbaka med precis samma metoder.