Skrevs: 20/3-17

Jag har börjat följa en mycket intressant serie på tv. Den heter ”THE SELECTION: SPECIAL OPERATIONS EXPERIMENT”. Ett program som handlar om att utsätta en grupp människor för alla möjliga vansinnes påtryckningar, fysiskt och psykiskt. 
Samma tester som Navy Seal använder för att ta fram de mest lämpade åt deras elit-styrka. Alltså samma prov för män och kvinnor. Utan genväg in pga hudfärg, vikt, kön osv. På så sätt får de fram den som är bäst på det som krävs, som det egentligen ska fungera. (80% brukar hoppa av testet, innan de ens har slutfört det).
Det fick mig att inse, detta är ju hur människan evolutionernas framåt. Det är så vi utvecklas. Människan är inte skapt för att vara jämlik. Det är därför som totalitära ideologier likt kommunism, aldrig har fungerat i praktiken. Det är därför som vårt samhälle idag förfaller pga att man tillåter att någon bromsar in/fuskar med evolutionen. Genom att hela tiden tvinga in ”jämlikhet” framför kompetens, så dras utvecklingen bakåt. 
Vårt konstanta konkurrent-mentalitet gör att vi utmanar varandra och utvecklingen, tills den bästa på sitt område går vidare och på så sätt bidrar han/hon till att evolutionen går framåt, ribban blir högre, kvalitén blir bättre= vi blir bättre och smartare människor. 
Vad händer då när man byter ut de bästa mot de som man tycker mest synd om? 
Sverige har snart poliser som inte kan prata svenska, sjukvård som behöver tolk, 3 brandmän som ska göra ett enmans jobb. 
Idag har vi ”journalister” som skriver som pms tonåringar. Nämndemän som är partiska, chändisar som växer fram från absolut ingenting och för att bidra med absolut ingenting. 

Myten om ”jämlikhet” som minoriteter och vänstern definierar det, förstör ett samhälle från insidan. 
Ps: Jag hatar krig och allt som glorifierar det. Det är inte därför jag tittar på det. Utan för att jag är intresserad av hur människor fungerar under press.