image.jpeg

Inlägget som fick mig blockad i 7 dygn från Facebook. Vem som sitter på deras kontor är nog samma partiska zombies som finns inom media:)

Sluta hyckla özz. Ditt land el något annat Mellanöstern land hade inte gjort en tredjedel av det Sverige gör för världen idag. Det är lätt att leka hjälte och humanist i andras länder och på andras bekostnad. Samtidigt som du umgås med ”kändisar” och verkar tro att hela Sverige glider på samma räkmacka som du har gjort. Du har använt din hudfärg och ditt snyft om ”rasism” som en VIP biljett till ”framgång”.

Du använder din ”komik” för att sitta och spotta svenskarna i ansiktet och pissa på deras land, samtidigt som du från andra änden försöker uppmuntra kurdernas kamp om rätten till ett eget land. Din nationalism är ok, men svenskarnas försöker du spotta på?

Du är som alla andra Bonnier-blattar på tv, du talar det språket du gör och beter dig som du gör, för att hela din karriär och inkomst är beroende av det. Därför får du medieutrymme, du förespråkar den accepterade formen av människohandel som med tiden kommer att krossa nationalstaten Sverige. Makteliten använder dig som ett verktyg för att driva fram sin finansiella och destruktiva Globaliserings-agenda. Att förvandla Europa till ett vinstmaximerande arbetsläger där storföretagen och bankerna har talan över folket.

Du sitter och använder folks lidande och misär för att få likes och bekräftelse. Öppna upp ditt eget hem innan du pekar finger, besök ett flykting hem och dela med dig av din oförtjänta lön innan du öppnar munnen.

För just nu ser jag en kurdisk hycklare i jakten på status som försöker sätta munkavel på svenskarna för att de förespråkar demokrati.

Hade Kurdistan haft samma migrationsproblem som Sverige har så hade kurd-demokraterna vunnit utan att ens hålla ett val. Ni hade ALDRIG gått med på att turkar el dylikt hade importerats till ert land utan ert medgivande och utan garantier för att det kurdiska folket alltid kommer att sättas i första hand.

Vem försöker du lura? Och varför försöker du frånta svenskarna samma rätt till att bestämma över sitt egna land?

Bojkotta denna clownen och övriga hycklare. De får sitta som experter på tv i frågor som de inte vet ett skit om. De lever på ert intresse och de sprider hycklande propaganda.

En nationalist förstår en annan nationalist oavsett väder. Man kan inte önska saker för Sverige som man inte hade velat ha i sina länder och samtidigt kalla sig för ”nationalist”. Då är man en Kappvändare och dessa är livsfarliga att ha vid makten. Det är pga dessa som våra länder brinner. Lättköpta och egoistiska.

Annonser