http://nyheteridag.se/valdsamt-upplopp-och-stenkastning-kan-ha-orsakat-dodsfall-dn-kallar-det-stok/

Fattigdom? NEJ!

För lite fritidsgårdar? NEJ!

Vädret? NEJ!

”Rasism”? NEJ!

Vikingarna? NEJ!

Hitler? NEJ

Detta är resultatet av två ganska uppenbara nämnare om man slutar att stoppa huvudet i sanden.

1. Det misslyckade ”mångkulturella” experimentet. Som egentligen går ut på att stapla människor från de minst utvecklade länderna gällande kvinnosyn, hedersbrott, våld, värderingar osv på högar ute i förorter el andra arbetarklass områden el dylikt.

Det fina folket inom media, politik och övriga välmående vita segregerade områden, de fattar dessa vansinniga beslut åt oss som lever i verkligheten. De förespråkar saker och ämnen som de aldrig ser el ens kommer i kontakt med på en daglig basis. De tycks tro att om man dumpar hundratusentals människor i ett land som är den totala raka motsatsen till vad dessa människor är vana vid, att de på något absurt sätt ska gemensamt samspela med ursprungsbefolkningen i landet. Detta utan en fungerande integration, ingen struktur och inga resurser. Skulle man kritisera detta vansinnet som växer lavinartat över hela Sverige så har det fina folket mage att kalla oss för ”rasister”. Prova att sätta detta experimentet nära deras perfekta ytliga liv och räkna ner innan de med helt plötsligt drabbas utav ”rasism”-viruset.

2. Den här jävla bilden som media och vänstern försöker att sälja om utanförskap och snyftande hjälplösa ”offer”. Den sväljs med hull och hår, de som bor i förorterna köper den bilden totalt och går in i rollen som ”offer”. ”Jag är uppvuxen i Rinkeby, det är kört, jag är dömd”.

Detta jävla trams säljer media och dess anhängare, de skapar den här getto-stereotypen, där invandrare formas till att se ut och bete sig på ett visst sätt om de kommer från förorten. En rebellisk stil, där man skyller på allt, skyller på samhället, på Gud, på Sverige, på ”rasism”. Ja på allt förutom sitt individuella ansvar och sina skyldigheter gentemot samhället.

Deras naturliga reaktion och övriga minoriteter blir instinktivt att beskylla allt runt om. För så är de lärda och så är de fostrade. Därför finner sig många i offer-rollen och stannar där. Bekvämt, en ursäkt av stål till att aldrig behöva ta tag i sitt liv.

Men vi som vuxit upp här med konstiga namn, udda kulturer och religioner, utanförskaps områden osv. Vi som tog oss igenom livets motgångar med huvudet högt, vi vet att detta offer-snyft är en ren jävla teater. En teater som de godtrogna naiva svenskarna ofta köper. Sverige är ett land med alla dörrar öppna, faktiskt mer dörrar för minoriteter som kvoteras in på jobb och utbildningar. Om och hur man tar sig genom dörrarna är helt upp till individens egna ansvar. Men kom fan inte och snyfta att livet är hårt, vill du leva ett hårt liv, så åk tillbaks till ditt/ert hemland.

Dessa två faktorer har format denna scarface-mentaliteten ute i förorterna. Den göds hela tiden av svenskarnas passivitet, äter in sig. Med en poliskår som står helt förlamade medan folk dör till priset av donkey kong beteende i det svenska samhället.

Lyssna noga på mig nu, svenskarnas och Sveriges trygghet finns inte mer. Börja mobilisera er och skapa breda kontaktnät. Det kommer inte att handla om färg mot färg utan medmänsklighet vs vilddjur. Tänk på att vilddjurs mentalitet är ett flockbeteende, de är beroende av varandra och att vi medmänskliga är fortf en majoritet med bra marginaler.

Lär era barn hur verkligheten fungerar, isolera inte deras perspektiv så att de står där senare med byxorna nere. Samhället håller på att förvandlas till en mycket mörk plats och kan inte myndigheter garantera folket en trygghet så är det upp till folket själva att markera och värna om varandra.

Annonser