Skrevs: 29/3-17

Expo försökte sig pÄ att karaktÀrs-mörda mig, det gick tyvÀrr inte sÄ bra. Snarare tvÀrtom, besökarna pÄ megafonernas hemsida, youtube och pÄ min blogg slog jackpot igÄr.
En tonÄrsartikel fylld med lögner och saker tagna ur sitt sammanhang. De körde verkligen all in, vilket var en korkad taktik. Nu har de inget mer att ljuga om.
Kom ihĂ„g att detta Ă€r samma gĂ€ng som vurmar för de mest kvinnofientliga-judehatande-böghatande kulturerna pĂ„ planeten. Kom ihĂ„g att detta Ă€r samma gĂ€ng som blundar medan svenska kvinnor vĂ„ldtas dagligen. Kom ihĂ„g att det Ă€r samma gĂ€ng som gömmer sig bakom ”antirasism” för att de Ă€r rĂ€dda att konfrontera utlĂ€ndska religioner och kulturer.

Kom ihĂ„g att hela deras gĂ€ng bestĂ„r av personer som aldrig har lyft ett finger för att aktivt göra samhĂ€llet bĂ€ttre. De lever pĂ„ att hĂ„lla oss isĂ€r. Jag med tillhörde deras sida en gĂ„ng i tiden, tills jag vaknade. Varken judar, muslimer eller svenskar har fĂ„tt det bĂ€ttre idag, sĂ„ vilka har? Överklass mĂ€n i kostym med sina lydiga smĂ„ hundar likt expo. Vi alla Ă€r pjĂ€ser i deras politiska spel.
Expo glömmer bort att den som vinner folkets hjÀrtan, vinner ocksÄ kampen om demokratin. Det fick mig att tÀnka pÄ detta underbara klipp.
Tusen tack för allt ert stöd och nu brinner min kampvilja som aldrig förr. 🇾đŸ‡Ș
Tillsammans för Sverige.