Bland det sjukaste som jag har bevittnat i modern tid. Jag visste mycket väl om hjärntvätten i skolorna. Vinnare skriver historien, vilket betyder att den kommunistiska/kulturmarxistiska propagandan spred sig över hela Europa efter WW2. Man var snabb med att forma folkets åsikter så att de speglar den agenda som dessa ideologier vill uppnå på ett längre sikt. 

Propagandan förpestade hjärnorna på 60-talisterna och efterkommande generationer. Idag sitter dessa landsförrädare på inflytelserika poster runt om i landet. Ofta inom områden där de kan påverka opinon och utbildning. Det betyder att de har kapat media, kultur, konstitutioner, myndigheter och läraryrket. Där håller de cirkeln vattentät genom svågerpolititk och bedrägeri. 
Lärare är faktiskt de som bär på det största ansvaret tillsammans med den privatägda median, för den enorma hjärntvätt som har förpestat sinnet på befolkningen och kommande generationer.
Det innebär att all kunskap idag som är accepterad och som dagligen forsar ut genom de enkelriktade propaganda-kanalerna, tillhör den extrema delen av vänstern. Era barn vingklips och formas efter en och samma mall. Skolorna producerar idag lydiga arbetare som inte vågar att kritisera systemet eller ens vågar att tänka kritiskt. 
De uppmuntras till ”allas lika värde” och ”rätt värdegrund”, vilket egentligen inte är något annat än en manual för att rätta in sig i ledet, i en sann kommunist-anda. 
De påminns om hur hemska de är som har samma hudfärg som hitler hade. Att minsta kritik mot invandrare kan leda till en ny ”förintelse”. Detta har gjort det svenska folket till de mest självhatande människorna på planeten. Därför ser ni svenskar försvara gärningsmän vid våldtäkter. De är rädda för att en ny hitler ska återuppstå, så istället skyller de på allt annat än gärningsmännen i fråga. 
Efter skolan så tar media över, med samma partiska lögner. Media bekräftar lögnerna i skolan, vilket ger en behaglig känsla av att man minsann är utbildad och har rätt. Detta förklarar en hel del om varför svenskar nästan alltid har identiska åsikter om allt. Man har satt hela sin tilltro hos media och hos skolorna. Idag styr trender och grupptryck folkets åsikter. 
Det är ert ansvar som föräldrar att bryta denna hjärntvätten. Så fort de kommer hem så avprogrammera hjärntvätten och för guds skull, stäng av tvn. Barnprogrammen är infekterade med destruktiva ideologier och partisk propaganda. Ta tillbaks ert land och framförallt ta tillbaks era barn.

Annonser