IMG_6657.PNG

I vilket annat land behandlas polisen som ett skämt förutom i Sverige?

Varför kan man fråga sig?

🚔 Polisen har likt militären, dörrvakter och övriga jobb i Sverige hjärntvättats i ”rätt värdegrund/antirasism/regnbågar/”feminism” tvättmaskinen. Det betyder att de kan enbart möta problemen med en begränsad mängd av mjuka lösningar, så länge det är innanför ramarna av hjärntvätten.

Jag jobbade i dörren i några år, det fanns en tid då nattklubbarna hade män med pondus i dörren. En tuffare kaliber som var anpassade efter det klimatet som finns ute. Men efter mycket gnäll gällande hårda tag, så städade polisen upp i dörrarna. Kvar blev några bra, men majoritet med hjärntvätts-tänket.

Vilket resulterade i att så fort helvetet bröt ut, så stod man två man i smeten, medan de ordentliga hjärntvätts-vakterna gick upp i rök. Tills allt var över och då helt plötsligt dök de upp igen. Samma symptom ser man hos polisen, man har bakbundit polisens händer och mjukat upp deras sinne till att ha samma mentalitet som godhets-knarkare har idag, tolerans och kanelbullar.

🚔 Alla som kommer från Afrika och Mellanöstern, kommer från ett diktaturs-klimat. Deras beteende, värderingar och samspel är anpassat efter diktatur-mentalitet. Precis som svenska värderingar, beteende, samspel är anpassade efter en demokrati-mentalitet. Detta gäller även rättsystemet och straffskalan. Vad har då Sverige gjort för fel här? Jo, samma fel som när väst försöker införa demokrati i våra länder.

Det går inte, det är fullständigt omöjligt och lönlöst. Istället slår det tillbaks med en atombomb kraft. De kommer från länder, där rädslan används som ett styrmedel pga att utvecklingen i landet kräver den nivån av disciplin. Det har många förklaringar till varför det krävs, så som tex krig, extremism, historia, kultur osv.

Jag tror att ni redan börjar förstå helhetsbilden av vad det är som jag vill ha sagt. Hämtar man folk från en diktatur-mentalitet till ett land där demokrati-mentalitet råder, så är det som att ha en aggressiv vildhund och släppa den lös in i ett hönshus. Vilket ni även ser över hela Europa idag. Sverige trodde att de kunde ta sig an den mentaliteten utan att ha varken struktur eller resurser till att kunna anpassa de som kommer till ett bättre liv.

🚔 Sammanfattning: Så vad har vi framför oss? Vi har myndigheter med begränsade medel och resurser till att kunna ta itu med problemen. Samt att man fortsätter att släppa in diktatur-mentalitet. Så landet i sig är som en öppen buffé. Du kommer från ett land där till och med snatteri bestraffas brutalt, till ett land där chansen är enorm att du går fri från våldtäkt pga att svenskarna är mer rädda för ”rasism” än sitt eget folks välmående och liv.

Förstår ni vansinnet i detta? Att Peter Springare var den första polisen att gå ut offentligt med det som vi andra redan vet om. Det var så unikt i Sverige, att han till och med betraktades som en hjälte. Förstår ni då hur hårt hållen polisen är idag?

Hela landet har munkavlats, samtidigt som man ger diktatur-mentaliteten fritt spelrum.

Gissa vart vi står om 5 år? 🚓🚓🚓🚨🚨🚨🚨🚔🚔🚔🚔🔥🔥🔥💥💥💥🔥🔥

Annonser