IMG_6588.JPG

Någonstans här gick migrationspolitiken åt helvete. Även vissa av oss som kom hit på 80-talet har fortfarande kvar spår av ett primitivt tankemönster och taskig kvinnosyn.

Vad händer då när man sätter kranen på högtryck utan varken struktur eller resurser, samt att man fortfarande har stora problem med de som kom hit på 90-början av 2000 talet?

Exakt som bilden visar. När folkmängden in har varvat integrationen tio ggr om i ett mjukost land likt Sverige, så går allt baklänges istället. Landet anpassas till de som kommer. Värderingar, kvinnosyn och samspel smulas i sönder pga att man är konflikträdd. Man importerar helt enkelt bort jämställdhet, värderingar och kvinnosyn. Ingen vågar att peta på ordet invandrare eller radikal islam. Istället vill man enbart bekämpa hittepå ”rasism”, för där finns det snabba godhets-poäng att vinna utan chans till konflikt.

Man behöver inte ens anpassa sig, allt kommer ändå serverat och ju längre ifrån integration du förhåller dig, desto mer får du. Resultatet är ganska så tydligt ute i samhället och förändringen går i raketfart idag.

Man har liksom stapplat olika kulturer och religioner på högar ute i utanförskaps områden och på något absurt sätt valt att kalla det för ”mångkultur”. Detta ska enligt godhets-knarkarna resultera i mysiga kramar och gemenskap.

Hur fan tror svenskarna att de ska lyckas med detta, när inte ens våra länder kan lösa det? Då ska ni tänka på att våra hemländer är 80% lika i väldigt mycket. Man hjälper ingen med dagens system, utan tvärtom man gör livet surt för precis alla inblandade, förutom de som tjänar på det.

Jag brukar använda kaffemaskins-principen.

Där kannan representerar Sverige, filtret representerar integration/språk/anpassning, kaffet utlänningar och vattnet svenskarna. I en sund invandring/flyktingpolitik så går kaffet sakta ut genom filtret med hjälp av vattnet och blandas ut fint och jämnt i kannan. I dagens invandring/flyktingpolitik så har man tagit bort filtret och häller kaffet rakt ner i kannan utan som helst hjälp av vattnet. Det bara ligger där som en enda stor klump och man hoppas på att någon dag kommer den klumpen att bli drickbar.

Vilket är ren jävla nonsens eftersom man fortsätter att fylla på med kaffe i samma kanna år efter år med samma misslyckade resultat.

Annonser