IMG_6574.JPG

– Går man och klipper sig för femtio kronor eller drar man en lina kokain på helgen så göder man brottsligheten.

http://www.hd.se/2017-02-13/ygeman-uppmanar-medborgarna-ta-sitt-ansvar-mot-brottsligheten?utm_source=fb
😂😂😂😂

Jag kanske låter elak nu, men helt ärligt vem fan bryr sig om Malmooo? Hur länge har inte den staden sett signalerna och struntat i dem?

Hur många våldtäkter och brott mot etniska svenskar har inte försegått i den staden utan att någon ens har lyft ett finger?

Men så fort invandrare bölar ut om problemen så är det prio 1. Det är inte svenskarnas fel eller de invandrare som sköter sig, inte heller är det deras ansvar. Jag vet inte hur mycket skattepengar som har pumpats in i den staden för att bekämpa ”rasism”, div mångkulturella fiaskon och bygga moskéer.

Istället har resultatet blivit som många andra städer är på väg åt. Sluta mata monstret, börja ställa skyldigheter och ansvar. Om majoriteten av alla invandrare som beter sig som idioter, identifierar sig som tex muslimer, så sätt press på religionens förespråkare. Jag läste nyss en artikel om att det var brist på imamer i svenska fängelser.. Ehh? Vart fan fanns imamerna innan ”brushan” åkte in i fängelset?

Även alla småungar som beter sig som scarface, stryp bidragen till deras familjer tills de börjar ta ansvar för sina barn. Det går tydligen bra att bajsa ut ungar i kullar för att hamstra barnbidrag och sen skiter föräldrarna i vilket för enligt dem, så är det Sveriges ansvar att uppfostra barnen. Det är den mentaliteten Sverige pumpar in i huvudet på alla invandrare. ”Ni är offer och vi vita ska ta hand om er i all oändlighet”

Stryp bidragen till alla minoritets projekt, div föreningar och familjer som vägrar att bidraga till ett bättre samhälle. Vill man inte ge, så ska man inget ha. Så enkelt är det. Araber, afrikaner, albaner osv, de alla kan börja med att städa upp vid egen dörr innan man börjar att prata om problemen som att det involverar oss alla. Så fort man vill ha så är det ”vi och ni”, så fort man ska ge så är det ”VI”.

Se malmooo som en prototyp för vad som väntar övriga delar av landet. Detta är resultatet av ”antirasism”. Så länge man inte vågar att ställa krav på minoritet så kommer detta att explodera de närmsta åren.

De som idag bölar ut i media är själva ansvariga för problemet, även media.

Annonser