http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/liseberg-redigerade-bort-ljush%C3%A5riga-1.4147034

Föreställ er att man redigerade bort araber och afrikaner för att man ville ha mer ”svenskhet” i bilden? Kan nästan höra den selektiva ”antirasistiska” lynchmobbens kängor utanför min dörr.

Men som vanligt när etniskt vita är inom ramarna för verklig rasism, hatbrott, våldsbrott och våldtäkter, så är det precis som att deras mänskliga värde helt enkelt inte räcker till att någon ska bry sig.

All den Sovjet-vänliga propagandan i skolan och media har gjort att hela den västerländska befolkningen och framförallt i Europa, tycks tro att de alla är ättlingar till hitler. Att de på något sätt lider av en subtil omedveten kollektiv vit-skuld. Vilket betyder att alla vita ska få sota för 30-talet. Att vita är skyldiga oss minoriteter gentjänster i all evighet och skulle någon våga att kritisera oss eller kräva skyldigheter, så finns risken för att en ny ”hitler” kan återuppstå. Därav har ni denna jävla besattheten av ”30-talet” och ”hitler”. Som att svenskens enda kunskapsområde är 30-talet.

Glöm gärna bort kommunismen/kulturmarxismen som egentligen är det största hotet i modern tid. Grundkällan till alla samhällsproblem idag är vänsterideologier.

Det har gått så långt att man idag till och med uppoffrar barn och kvinnor pga rädslan för att bli kallad för en ”rasistnazistfascist”. Ryggradslösa landsförrädare.

Hur fan kan man ens undgå att se detta?

Annonser