När de som lever med vansinnet dagligen tappar pk-masken och talar klarspråk.

Är vi i chock😱?

Nej, snarare lika likgiltiga, som när en arab ska välja dadlar.

http://www.na.se/orebro-lan/kanda-polisprofilen-fran-orebro-anmals-efter-hatskt-inlagg-pa-facebook

Så kan det gå när man talar klarspråk. Det är just precis såna här personer som ska ta bladet från munnen för att väcka svenskarna ur sin godhets-psykos. Där man tycks tro att allt utifrån är lidande offer från krig. Man vågar inte att konfrontera invandrare eller deras religioner, men man är fan ta mig snabb med att leta efter ”islamofobi” och ”rasism”. Svenne-hatet är bränslet till alla hittepå stämplar.

Det Peter vittnar om hade fått vem som helst att reagera med ilska. Om detta hade hänt i våra hemländer och 9,9 av 10 våldtäktsmän hette Jonas eller Pelle. Så hade vartenda svensk åkt ut med huvudet före. Vi kallar inte det för ”rasism”, utan vi kallar det för sunt förnuft. Om de dåliga förstör landet och de goda sitter tysta, så är det inte så konstigt att man generaliserar. Tystnaden är den värsta åsikten av dem alla.

Så fort det handlar om bidrag och förmåner, då jävlar finns det raser, man vill bli tilltalad som en grupp, man rör sig som en grupp. Men kräver man skyldigheter och ansvar från minoriteter, så är vi helt plötsligt EN, då blir vi alla automatiskt svenskar. Man talar om ”VI var naiva”, ”VI måste stoppa det svenska våldet”.

Därför är statistisk på etnicitet viktigt även när minoriteter gör dåliga saker. På så sätt kan man se vilken grupp som sticker ut mest och därefter åtgärda problemet i form av att strypa bidrag till tex muslimska föreningar, moské eller somaliska föreningar, tills de tar sitt ansvar över sina anhängare och landsmän. Även föräldrarna, stryp familjens bidrag tills de börjar att engagera sig i samhället.

Ungefär som när man har punka på sin cykel, det första som man gör är att lokalisera hålet och därefter åtgärda. Det är samma princip gällande statistisk på etnicitet vid grövre brott.

En sak till, de som ska få rösträtt är enbart dem som själva bidrar till samhället. Det är demokrati. För då har alla egna insatser på bordet och kan förlora på det som görs med landet. Idag spelas det för mycket poker med andras kort och därför ser vi politiker ta vansinnes risker, vi ser även hur en del av befolkningen njuter av att hamstra på andras förtjänst.

Peter är nog en början på det nya Sverige som komma skall. En ryggrad av stål och som skiter fullständigt i vad alla runt om kring sig tycker.

Sånt här kommer vi att få se mer av. Mark my words.

Annonser