När en minoritet inte köper offer-kofta livsstilen. Han erkänner exakt var problemet är och vems fel det är. Den lilla söta förvirrade ”antirasisten” gör det som många av hennes sort ofta gör när de upptäcker att alla bruna/svarta inte finner sig i offerrollen. Hon kryper tillbaks till sitt lilla liberala hål. För hon har inga argument förutom sina chänzlor.

Såvida hon inte får stå med sin sort och gapa sig hesa, förstöra, misshandla och bete sig som vilda babianer, så känns det inte så kul att faktiskt få föra en seriös rationell diskussion.

Vi kan säga samma sak om det svenska samhället, som han säger om black communitys:

”There is a problem within the arab/african/muslim community and it needs to be adressed”

Även samma princip gäller här, partier vågar inte att peta på problemet för att inte förlora väljare. Nästan alla i utanförskaps-områden röstar Sosse/vänster. Jag kommer själv ihåg när vi kom till Sverige, hur min mamma uppmanades av andra araber att rösta på socialdemokraterna eftersom det gav mer i bidrag. Många trodde dessutom att socialbidrag och socialdemokraterna var synonymt med varandra, de var inte helt ute och cyklade om man tänker på det nu i efterhand. Sossar/V/Mp ses inte längre som ett arbetarklass-parti, utan mer som bidragspartier.

Samma sak som han säger i videon om hur vissa vägrar att konfrontera minoriteter pga att många gillar att hålla oss bruna/svarta i en offeroll. Speciellt ”antirasisterna”, de använder oss som språngbräda för att samla godhets-knarkar poäng. För slutar vi att spela offer så rasar hela deras falska fasad. De måste hålla oss i ett offer-fack. Även invandrare som kallar sig för ”antirasister”. De med har insett värdet av att spela offer, man kommer undan med allt och man får förtur genom hela the swedish dream.

Jag hoppas att få se fler hjältar som killen i videon. Jag ser inte ens en stereotyp svart kille, utan jag ser en utbildad och en självständig man som talar klarspråk.

Njut av videon.

Annonser