http://www.sydsvenskan.se/2017-02-01/hijabdagen-alla-vi-har-har-sjalva-valt-att-bara-sloja

Innan vi krossar ännu en minoritets hjärntvätt så kan jag säga med en gång att min mamma har slöja och mina päron är muslimer. Min mamma VALDE slöjan på äldre dar. Finns säkert flera enstaka exempel till. Det är så man väljer slöjan självmant. Vuxen nog att fatta sina egna beslut. Men även hon föddes in i det. Det enda korrekta vore om en imam dök upp vid 18-års ålder och frågade ”orzekta vill do ha zlöja eller fortzätta att leva som en huräää? Då köper jag fri vilja argumentet.

Men det jag vill komma fram till är att oavsett vad muslimer eller ”femi-narcissister” säger till er, så är slöjan i det stora hela inget fritt val alls. Det låter som det på ytan. Men ni kan ju föreställa er hur mycket frihet man har i en värld där mannen styr och där kvinnan är så kuvad, att hon försvarar mannen och systemet. De föds in i mannens värld, där männen utnyttjar religionen för att de själva lider av en dålig självkänsla och kan inte tampas med att någon annan man tittar på deras kvinna. Känslan av att det finns något bättre för henne därute gör att männen måste hålla kvinnan under kontroll och mentalt nedtryckt. För skulle kvinnan inse sin styrka så kommer mannens värld att rasa likt ett korthus.

Ni kan se det tydligast på när etniskt svenska tjejer blir ihop med män från hijab-vänliga länder. Antingen viker sig tjejen och konverterar för att accepteras och inte längre ses som ett syndigt skräp, eller så har västerländska kvinnor en stark vilja och självständighet till att kunna säga ifrån. Konsekvenserna blir att ”zvennehurää” får stryk, hotas, förföljs och i värsta tänkbara scenario, så kidnappas barnen och skickas ner till hijab-länderna, frihetens centrum😂.
Den som säger att slöjan står för frihet eller ens försöker koppla ihop slöjan med kvinnors kamp, varsågod åk till Mellanöstern och se själv eller varför inte ta kontakt med div org i Sverige som dagligen kämpar mot religiöst och kulturellt förtryck. Kvinnorna föds in i religionen, på samma sätt som svenskar föds in i sina åsikter. Kommer man tex från en röd/vänster familj så är sannolikheten enorm att barnet anamar åsikterna. Det är ingen fri vilja, det kallas för hjärntvätt.

Även inom islam så ska valet till islam vara mellan dig och Gud. Ingen annan får påverka din tro. Tyvärr leker många muslimer Gud och försöker tvinga in människor in i tron. Vilket har skapat följare av hycklare och lögnare. Min pappa ser jag som en god muslim, för han lärde mig aldrig att hata och spotta på samhället som tog in oss, även att jag aldrig skulle hata shia eller göra skillnad på folk. Han höll sin tro hemma och var någon nyfiken så fick de knacka på, inte tvärtom genom att förpesta samhället med det.

De som står vid fronten och försvarar hijab är en del av spelet. De vet vad som händer om de börjar att kritisera sina egna. Därför är det lättare att normalisera det, så märker inte de naiva korkade svenskarna problemet. Istället så växer framtida generationer upp och försvarar det. Kanske din dotter.

Hjärntvätten är total och det är ingen idé att föra en diskussion med hijab gänget. Prata istället med kvinnor från tex Iran eller kvinnor som tagit av slöjan av en egen fri vilja. Där kommer ni att få äkta rena svar.

Det är helt hopplöst att diskutera detta med hijab-anhängare, ungefär lika givande som att tala om för en kommunist från 60-talet att hela hans liv varit en enda stor hjärntvätt.

Annonser