img_6309

Jag vet att det finns personer som konstant försöker att skylla på offren vid en våldtäkt eller att försöka rättfärdiga det. För mig är det ett sinnesjukt argument.

Det spelar ingen roll om tjejen hänger på fester där dessa svinen finns eller även om så tjejen vill gå halvnaken alla dagar i veckan. Det finns inget argument i världen som kan rättfärdiga att inkräkta på en kvinnas fria vilja. Även i den kriminella gamla skolan är detta total tabu och de som gör något sådant straffas ordentligt.

Ni glömmer bort att ert land har varit utsatt för en enorm kulturmarxistisk/vänster hjärntvätt där de flesta svenskar inte ens vågar att yttra sig pga stämpeln ”rasism”. Många av er vaknade dessutom nyligen. Ska ni nu skylla på kvinnorna, så kan ni lika gärna själva ta er en titt i spegeln. Ni bär ju det största ansvaret till att det ser ut som det gör, om vi nu ska peka finger. Tjejerna som växer upp här, växer upp på en spelplan som ni har format.

Detta hjärndöda påstående är precis hur det är i våra länder. Där är det så illa att kvinnorna till och med försvarar det. De vet inget bättre liv än att konstant bli beskyllda och utpekade för att svinen till män och babian-kulturer inte lämnar något utrymme åt kvinnans fria vilja.

Ni bidrar ju till normaliseringen av allt som händer med kvinnorna idag. Era barn och barnbarn kommer att få precis samma uppväxt som kvinnorna från Mellanöstern/Afrika får idag, såvida ni inte öppnar er käft och börjar att se saker för vad de är. Istället för att hela tiden försöka finta verkligheten och undvika konflikt. För tar ni inte kampen idag, så kan jag lova er att era efterkommande kommer att få ta den, med ett grovt underläge.

Annonser