Flera gånger har jag tagit upp den sanna accepterade rasismen. Nämligen den mot vita, etniskt svenskar. Ni måste förstå den selektiva ”antirasismen”, som egentligen enbart går ut på att hata vita och snyfta åt minoriteter. Då enligt media och godhets-knarkarna, så är alla vi invandrare lidande offer från krig som inte vet bättre. Därför kommer vi ofta undan med precis vad som helst, som tex våldtäkts-rättegångar.

I skuggan av godhets-knarkandet och offer-snyft så växer sig ett enormt förakt mot den etniska befolkningen. Detta var redan ett problem för 15 år sedan. Vi skämtade ofta om zvennarna, vi lärde oss att svenskar har allt och vi inget, de förtjänade orättvisa.

Detta pumpas in 24/7 subtilt genom kulturmarxistisk vänster hjärntvätt. Där etniska svenskar programmeras till att de alla är hitlers ättlingar och att de alla bär på en sorts kollektiv vit skuld. Att de alltid måste skydda minoriteter om man vill undvika att en ny hitler dyker upp. Oavsett om minoriteter gör fel, de ska skyddas till varje pris. Att förhindra ett nytt 30-tal är det enda som gäller. Komedin är dock att allt som de egentligen gör idag, är att bana vägen för ett nytt verkligt ”30-tal”. De pissar i motvind helt enkelt.

Medan man i samma veva fostrar alla invandrare till att alltid känna sig som offer, att de har förtur, att de har rätt till mer än alla andra pga ”hitler”, att de behöver inte lyssna på vita eller ens ta dem på allvar. De lär sig att skratta åt etniskt svenskar och deras kulturer. Att ”rasism” finns runt varje hörn och i varje toalettstol. Att alla deras misslyckande i livet är ”rasismens” fel. Tro mig, jag med tillhörde denna gruppen en gång i tiden.

Därför ser ni aldrig några engagemang, galor, We are the world låtar, insamlingar, demonstrationer för alla våldtäktsoffer, våldsbrott mot vita eller ens ett fördömande av politiker. Ni ser aldrig invandrare stå upp för svenskar med samma effekt som när de står upp mot ”rasism”.

Det är så normaliserat idag att det till och med används vid tex våldtäkter, ”han kommer från krig, han vet inte bättre”.

Ni som förespråkar selektiv ”antirasism” har ingen idé om vad som håller på att koka under ytan. Svensk-hatet och hatet mot den vita mannen är på helt nya nivåer idag, det sker helt öppet och de konflikträdda svenskarna viker sig för det. Så fort den vita mannen inte längre kan mätta gratiz Zveriges minoriteters magar, så kommer ni att få se det sanna föraktet mot er och era barn.

Igår fick jag dessa bilder från en minoritets-dominerad grupp. En svensk tjej berättar om sin fasa att gå hem pga obehagliga blickar från män som kommer från ”zvennehurää” kulturer. Svaren hon får, talar sitt tydliga språk. Tror ni inte mig, så gå in i valfri grupp och skriv något Sverige-vänligt eller invandrarkritiskt. Tyvärr så hakar även en liten procent av svenskarna med på det självhatande tåget eftersom de tycks köpa att ”hitler” var deras farfar.

Detta är INGEN liten del av invandrare som tycker så här. Jag kan sätta mina bruna kulor på att majoriteten har detta inprogrammerat, då alla har genomgått samma hjärntvätt av media och kulturmarxistisk/kommunist vänlig litteratur i skolorna. Men det är på olika nivåer. Den nya generationen är ganska öppna med det. Den äldre generationen har lärt sig att spela en teater utanför stängda dörrar och en teater innanför stängda dörrar.

Det gick så långt att tjejen i diskussionen fick till slut be om ursäkt och vika sig för det nya Mellanöstern zverige.

Annonser