Då var kläderna från gruppen ”WGAM” på Facebook klara.

Gruppen har redan fått uppmärksamhet i media. Med tröjorna så kommer vi att synas mer ute i samhället och uppmärksamma det som många kvinnor i Sverige idag får genomlida. Vi har redan vandringar runt om i landet. Vill man vandra eller söker sällskap till att gå på större event, så gör ett inlägg i gruppen och samla ihop er.

Vårt mål är att växa, vilket vi gör dagligen. På längre sikt så hoppas vi på demonstrationer, debatt och framförallt en förändring. Kvinnor ska inte behövs fasa för sina liv 2017 i ett modernt land som är känt för sin jämställdhet som man idag importerar bort pga rädslan för ”rasism” stämpeln. Man offrar kvinnor för att man själv saknar en ryggrad.

De pengar som vi får in kommer att gå till gruppens syfte. Det kommer att tryckas fler saker, så som klistermärken, västar med reflex, bensinpengar till de som kör runt, plakat osv. På längre sikt så hoppas vi på att kunna stötta offren. Det är inga större summor, men det kan göra en skillnad för samhället.

A: 350 kr
B: 175 kr
C: 175 kr
D: 175 kr
E: 350 kr
F: 175 kr

Alla storlekar finns och det är standard storlek.

Skriv till mig på messenger ang vilken bokstav, strl och adress. Vi måste upp i 20 st per motiv innan vi kan beställa. När fas 1 är klart så får ni ett nummer som ni ska swischa till på messenger och därefter får ni det som ni har beställt. Detta är bara demo-exemplar, texterna kommer att fräschas upp och böjas lite, samt att ordet matters på ena t-shirten ska vara utan bokstaven ”s” på slutet.

Gå med i gruppen och gör en skillnad. Vi är redan 8000 medlemmar.

Mvh

Annonser