http://www.expressen.se/nyheter/longread/utanforskapet-inifran/har-i-orebro-vill-jag-rycka-tag-i-barnen-och-saga-ingen-mer-ska-till-paradiset/

Kanske en av 2016 viktigaste artiklar. En artikel som jag helt hade missat. Den visar er ganska tydligt vilken mardröm som håller på att växa sig stark i det nya extremistiska zverige. Om inte våra kulturer och religioner kan komma överens, trots en likhet på ca 70%, hur fan kan man då tro att illusionen ”mångkultur” ska kunna fungera i ett land där konflikträdsla är en folksjukdom och där integration/assimilation-politiken totalt har havererat? Där vissa religiösa grupper anser att andra grupper från samma religion är smuts och förtjänar att bli spottad på.

Om de har den synen gentemot varandra, kan ni då förställa er hur synen på icke-troende är? Hur synen på västerländska kvinnor och deras värderingar/livstil är? Ser man inte sambandet mellan detta viruset och den ”zvenne-hurääää” mentalitet som idag har förpestat hela Europa, så bör man ta sig en funderare över vad fan det är som man håller på att fostra fram.

Kvinnosynen i Mellanöstern, Asien och Afrika är genomrutten och om man nu har denna mentaliteten så är det inte så jävla konstigt att majoriteten av gärningsmännen i Sverige mycket ofta/nästan alltid/9,5 av 10 ggr är från dessa länder. Vågar man inte att belysa detta viruset så kommer man aldrig att komma underfund med någon effektiv lösning.

Resultatet blir istället som i artikeln, städer där extremism och primitiva värderingar äter in sig likt ett virus. Där offren och de som vill leva i harmoni måste rätta sig efter de primitiva männens regler. Deja vu anyone?

Det nya Europa kommer att bli det nya Mellanöstern gällande kvinnosyn, jämställdhet och värderingar. Såvida svenskarna fortsätter att ha förståelse för precis allt och såvida man väljer att finta problemen istället för att ta itu med dem.

Örebro är inget undantag. Ni har absolut ingen idé om vad som håller på att koka i skuggan av ”antirasism”. Medan ni fokuserar på den vita mannen och ”rasism”, så håller övriga grupper på att organisera sig och ta mark.

Annonser