img_6300

Så här ser det ut när vi kritiserar våra egna. I vartfall för kvinnorna. Förstår ni nu varför man istället väljer den ”bää bäää vita man, har du ingen pung?” mannen. För att där finns inga konflikt och reprisaler.

Samma tankemönster som när vänstern, femi-narcissisterna och Pride-folket vägrar att yttra en kritisk bokstav mot varesig radikal islam eller invandring.

Så istället pekar man på den vita mannen som egentligen är den enda anledningen till att dessa hycklande minoriteter och godhets-knarkare inte hänger från ett träd eller sitter inne på livstid i sina så ”jämställda” och ”rättvisa” hemländer.

Det blir istället att tex kvinnorna får leva med det pga att det är så normaliserat. Man vågar inte att sätta för mycket ljus på det uppenbara, istället kommer man med tillfälliga lösningar som i slutändan ger mer mark åt det som många av oss idag bekämpar.

Svenska kvinnors verklighet kommer att bli som för kvinnorna i våra hemländer/Afrika. De vet sin plats och de har accepterat ”avtalet”. Man vill ju ha fred och fred har en tendens att kosta både rättigheter och friheter.

 

 

Annonser