img_6299

Jag får ofta frågan om vad Sverige behöver göra för att komma upp på benen igen som ett jämställt och medmänskligt land. Det behöver inte alls vara så komplicerat som många tror.

Ni behöver inget narcissistiskt partisystem där utgången alltid blir en sekt av posörer. Ni behöver inga hycklare som mellanhänder för att föra folkets talan.

Detta är exakt vad som behöver göras för att effektivt återställa landet igen:

1. Stäng av alla bidragen till de som vägrar att ge tillbaks till samhället. Den vita mannens pengar tar man alltid emot med ett leende på läpparna. Om tex div folkgrupper och religioner vägrar att ta ansvar för sina anhängare, gärningar, extremism, kvinnoförtryck så stäng ner bidragen till deras föreningar och religiösa byggnader.

Om föräldrar inte kan ta ansvar för sina barn och som skiter fullständigt i hur deras barn beter sig, så stryp bidragen till familjen med en gång. Ju mer de ger tillbaks till samhället, ju högre bidrag. En välfärd ska fungera likt ett dragspel, fram och tillbaks. Sverige är känt för sitt gratiz liv, det är även där Akilleshälen sitter för de större förändringarna.

2. Utvisa alla som begår grövre våldsbrott. Städa upp landet och gör plats för de som verkligen vill ha ett bättre liv här.

3. En form av direktdemokrati. Där makten utgår från folket och inte från män i kostym som lever långt ifrån verkligheten. Jag var för en öppen direktdemokrati tills jag insåg fasan med att lämna över ansvaret till en befolkning som ligger i en mental koma. Men lösningen slog mig ganska snabbt. De som röstar ska även vara de som bidrar till samhället. På så sätt så värnar alla om välfärden och landet, eftersom alla kan förlora på det. Då slipper vi parasit-ideologier som kommunism och socialism. Där man tar men aldrig ger, vilket även sammanfattar varför välfärden idag håller på att kollapsa.

Svårare än så är det inte. Ni frågar er varför det våldtas, varför riket brinner, varför extremism och ”zvennehurää” mentaliteten växer? För att de alla har ett fritt spelrum idag, det ställs varken krav eller skyldigheter. Istället belönas man och får lov att böla ut i kulturmarxistisk media efter mer.

”Contrary to what we, the people, have been told, we are the power; we have supreme authority because we are the masses and true power always resides with the masses, never with the global elite who, by their very nature, have always been a vulnerable minority and will always continue to be…As long as the masses realize that, of course”

 

 

Annonser