😂😂😂😂😂😂

Total panik i hönshuset! Tillåt mig att presentera bilderna för er som är nya med att följa min bruna rumpa.

De tre första bilderna tillhör #jagäraldrigdär gänget. Ni vet dem som tror att nazism finns i varje toalettstol men inser inte att deras egna beetende är det som göder verklig nazismrasismfascism. De sitter online och vill rädda planeten. De behöver nazismrasismfascism eftersom det sammanfattar hela deras identitet. Utan den=0, nada.

De är förbannade, arga, kokta och stridslystna.

Är de det pga våldtäkten och den stackars lilla flickan?
No sir.. så vad kan trigga dem enbart. Gissa…..

3
2
1

NAZISMRASISMFASCISM!! för att filmen sprids, Jajemen de är rädda om gärningsmännen! De scannade av incidenten i tystnad, länge, tills de lyckades se ett litet nazismrasismfascism kryphål och nu vakande deras selektiva ”medmänsklighet” till liv. Så nu gäller det att samla så mycket godhets-knark poäng som man bara kan innan nyheten blir gammal.

Resten av bilderna handlar om vår ”chändiz” Marwa. Varför hon är känd? Det är lika relevant som att försöka lokalisera vem som fes under en Springsteen konsert. Hon gjorde sitt namn genom att hata vita. Marwa vet vad som händer om hon kritiserar männen från våra kulturer och religioner med ”zvennehuräää” mentalitet. Så vad gör hon istället? Enkelt som övriga regnbågs/Fi ligan, de attackerar vita män, minst chans för konflikt.

Men nu ska ni får höra vad som är så underbart med Marwa bilderna. För två år sedan fick hon medhåll vart hon än öppnade chäften, eftersom då låg svenskarna fortf i kollektiv vit-hitler-skuld koma.

Men titta nu vilka reaktioner Marwa får, svenskarna har vaknat! De köper inte minoritets-gnället mer. För vill man ha så ska man fan ta mig också ge. Vilket aldrig händer och nu börjar svenskarna att tröttna på kraven och hatet. Jag vill hylla vartenda en av namnen i tråden som stänger igen avloppet!

Ps bilden på marwas snap filter är från samma dag som våldtäkten. Även bilden där maria predikar. Så mycket för den selektiva medchänzlan👌🏿

bilden med en röd ring är en admin för goldroom, en minoritets-dominerad grupp.

Annonser