Nu jävlar vakande de selektiva ”hjältarna”. Precis som med gruppvåldtäkterna och hedersbrotten, de nya OS grenarna inom svensk kultur. Man reagerar aldrig pga själva handlingen och mot de som ofta utmärker sig i dessa brotten. Utan man avaktar till konsekvenserna av svensk frustation och uppgivenhet dyker upp. För det är nämligen där som de billiga ”antirasism” poängen går att samla in till sin narcissistiska godhets-säck.

Dessa programmerade ”frihetskämpar” vågar aldrig någonsin att kritisera varken den misslyckade migration och integrationspolitiken, extremism, kvinnoförtryckande kulturer eller destruktiva värderingar. Därför försöker de finta det så gott det går. Men idag så har hela den kulturmarxistiska kondomen spruckit, det går inte längre att skydda illusionen. Nu ser det mest ut som att de alla har rymt från ett mentalsjukhus.

Står man för jämställdhet och rättvisa, så är man enligt mig helt bakom flötet om man förnekar det som händer idag. Tack vare att godhets-knarkarna har lyckats att överföra de problemen som många av oss lämnade i våra hemländer hit, så har man snart återskapat ett nytt Mellanöstern. Man står och gapar ”öppna gränser” och hjälpa”, utan att själv ha bidragit med ett skit förutom att godhets-knarka online och lägga ansvaret på samhället.

Vår vardag formas av de som bor långt ifrån vår verklighet och som har gjort det till en lukrativ bransch med den accepterade formen av människohandel. De göder sina fickor eller sin narcissistiska störning på människors lidande.

Låt oss ta en snabbis genom bilderna och bryta ner idiotin:

Argumenten:

1. ”Rasism”, den feges utväg för att man saknar kött på benen och när man vet att man inte har mer lösa skott i fickan. Jag kom på 80-talet och har ett konstigt namn, visst ibland bjöd livet på motgångar, men aldrig någonsin skulle jag kunna måla ut Sverige som ett rasistiskt land, snarare tvärtom, man kan bli rik och chändiz på sin hudfärg och cry me a river lögner. Den enda accepterade rasismen idag är mot vita. Bara till att se på attityden gentemot svenskar och deras livstil. Allt här är tabu där och allt där är tabu här.

2. Normalisering och försköning genom att använda uttryck som ”vi har misslyckats”, ”svenska männen” eller ”ungdomar”. Detta är kulturellt betingat och inget annat. Den som tvivlar, för all del, åk ner till Afrika eller Mellanöstern och testa själv. Vi som kommer från kvinnoförtryckande parasit-samhällen, vi vet vad som väntar Europa.

3. Vänsterns och medias personliga favorit ursäkter: Fattigdom, arbetslöshet, skattesänkning och trångboddhet. Enkelt att krossa, fattigdom och arbetslöshet har funnits länge i Sverige. Konstigt att det inte utlöste en storm av kriminalitet förrens de sista årens misslyckade migrationspolitik. Vi är flera som växte upp under ekonomiska svårigheter. Kan inte minnas en enda gång där jag haft minus på kontot att min våldtäkts-gen triggades. Som i filmen speed, under 100kr på kontot= RAPE-MODE!!😂

Kan inte heller minnas att brist på jobb gjorde att jag skadade mina medmänniskor. Återigen dessa argument är från de som inte lever i verkligheten. Kom då ihåg att deras hyckleri fyller på ett land som inte ens kan ta hand om sina egna= underklassen växer= fattigdom. De jagar sin egen svans.

4. Finansministern Magdalena talar sitt medel/överklass språk i vanlig ordning. ”Det är superbra, allt går fint, svenska modellen, Sverige är på väg framåt” och annat hakuna matata finns inga bekymmer språk. Det är som att höra en grönsakshandlare prata om bildelar. Inget ger mening. Det värsta är att hon är med vid ratten i en buss där vi sitter längst bak på väg mot ett stuuuuuup.

5. Tjatet om sd och fake news. Godhets-knarkarna tycks inte förstå att alternativ medias och SDs framgång beror på deras lögner, feghet och hyckleri.

Annonser