Åhh dessa sköna kontraster på feminism och ”femi-narcissism”. Den ena sker i en diktatur där det egentligen kan kosta dig livet om du använder din fria vilja. Den andra sker i en demokrati där man inte vågar att använda sin fria vilja pga rädslan för ”rasism”= kritisera minoriteter.

De första bilderna är från en äkta kvinnokamp i Iran, där organisationen ”green movement” slåss för kvinnors rätt och jämställdhet. Precis som det ska vara, ta tjuren vid hornen i en diktatur. Det ni, det kallar jag fan ta mig för FEMI FAKKING NISM. De vågar att trotsa kvinnoförtryckande kulturer och de vågar att kritisera islam! Ideologin representeras av starka kvinnor, med en ryggrad som får de flesta männen här att likna små kaniner.

Om vi nu tittar på väst form av feminism, mer känt som ”femi-narcissism”. Den handlar absolut inte om kvinnor eller jämställdhet överhuvudtaget. Utan ideologin idag har förpestats av regnbågs/mångkulturell propaganda. Så idag går den mest ut på att kissa på golv, visa boobsen, hata vita män, se märkvärdig ut och nu även att klä ut sig som en puzzääää… *Tar ett djupt andetag av lättnad* inget säger kvinnokamp som lite urin på golvet och en puzzääää outfit😂

”Femi-narcissism” representeras av 80% invandrare från kulturer där fri kvinna=Hura. Men eftersom de inte vågar att kritisera sina egna pga rädsla för represalier eller pga att man skäms och lever i förnekelse. Så blir det att man istället attackerar vita män, minst chans för motstånd och konflikt. 20% av ”femi-narcissism” gänget är vita kvinnor med låg självkänsla och ett extremt dåligt självförtroende, som även dem vill beskylla samhället och den vita mannen för.

Det är en tragisk utveckling som vi ser i Europa. Hur man i skuggan av ”antirasism”, medvetet undviker all form av kritik av kulturer, religioner, mönster och beteende som idag håller på att importera bort jämställdheten över hela Europa där den kulturmarxistiska regnbågs/mångkulturella hjärntvätten går på högvarv.

Annonser