IMG_6192.JPG

En snabbkurs till alla godhets-knarkare och ”cry me a fakking river” invandrare som beskyller mig för att sprida ”hat” och ”nazismrasismfascism”.

När invandrare begår brott i den raketfarts-tempo som vi ser idag pga Sveriges misslyckade migrations/integrationspolitik, medan vi som sköter oss sitter passivt och tittar på. Det mina bruna vänner skapar hat och rasism.

Tänk efter själva om våldtäkt, våldsbrott, terrorbrott eller hedersbrott sker i Sverige. Vad tror ni då ger bäst resultat?:

1. Om en invandrare gör ett inlägg eller ett framträdande där man fördömer det och föraktar det?

2. Om en svensk fylld med ilska pga tystnaden och ignoransen gör ett inlägg om det, som fångar folkets frågetecken?

Såvida inte vi bra särskiljer oss från de dåliga så kommer samhället att fortsätta att se på oss som en enda stor deg. Se bara på hur snabbt och hur många av oss som samlas när någon hånar våra kulturer, religioner, livsstil och nation. Hur vi tycks höja invandrare till skyarna när de gör något bra och belysa att mångfald är viktigt, för att i nästa ögonblick totalt motsätta oss samma retorik när någon gör något dåligt.

Vilket betyder på ren svenska: sd växer, hatet växer, okunskapen växer= vänsterns omtalade ”hitler” återuppstår.

Stå upp, tänk på framtiden och tänk på era barns framtid. Allt det som ni ignorerar idag kommer att speglas tillbaks på dem.

Annonser