👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾

En iranier som ställer sig upp mot vänsterns anhängare för att värna om yttrandefriheten. Han ställer sig upp mot radikal islam som en gång drev bort honom från Iran. Attacken mot demokratin och yttrandefriheten har alltid varit prio 1 på vänsterns lista. De vet att sanningen krossar deras ideologiers hycklande människo-fientliga fasad på nolltid.

Man talar ofta om en liten % som beter sig illa, men vart tog majoriteten av invandrare/muslimer vägen? Hur ska svenskarna tolka tystnaden?

Om man enbart tycks resa sig när ens egna intressen påverkas så som tex religion, bidrag, ”rasism” osv. Men så fort det handlar om att stå upp för svenskar och vita i synnerhet så är det ingen som bryr sig.

Sen förväntar man sig att svenskarna ska ha full förståelse för oss och göra plats åt oss, när vi enbart tycks ignorera problemen som våra kulturer och religioner drar med sig hit.

Hade 1000 svenskar kommit till mitt hemland och 400 hade våldtagit, bedragit, lurat systemet och spottar på den inhemska befolkningen. Så kan jag lova er med mitt liv som insats, att det hade generaliserats som om det inte fanns en morgondag.

Det finns inga större rasister än minoriteterna själva.

Annonser