Demokrati-fientliga ideologier ger sig ut på gatorna i jakt på *hör och häpna* rasismfascismnazism!!!!! Yeah!!!

Vilket jävla engagemang! Wow! Jag är i chocktillstånd. Sverige har infekterats av religiös extremism och utländska kvinnoförtryckande kulturer som har förvandlat landet till ett nytt Mellanöstern. När ska vi få se samma styrka mot de verkliga problemen ute i samhället?

De röda vågar aldrig att konfrontera minoriteters personliga ansvar och skyldighet gentemot landet som gav dem en hjälpande hand. Vad gör fegisarna istället? Jo de vänder sig mot ”nazismrasismfascism” så klart:) snabba godhetspoäng som ger ett lugnande intryck. Att samhället är enat, att kampen mot den potentiella kommande ”hitler” fortsätter.

Det de dock missar är att detta trams som de håller på med gynnar bara verklig ”nazismrasismfascism”. Ju mer de ignorerar minoriteternas verkliga rasism mot Sverige och svenskarna, ju större blir chansen att deras ”hitler” blir verklighet.

Om de röda fortsätter att frysa ut en stor del av befolkningen så kommer ännu fler att hoppa över till ”nazismrasismfascism” sidan.
Det mest tragiska är dock att ingen i framtiden kommer att kunna ta ”nazismrasismfascism” på allvar, när det väl uppenbarar sig.

Med andra ord, de skjuter sig själva i foten ganska grovt:)

Annonser