http://www.svd.se/morklagg-inte–vi-bor-fa-veta-mer-om-de-kriminella

Varför är det alltid 98% invandrare som bölar om ”rasism” och påhittade ord likt ”rasifierad”, ”strukturerad rasism och ”white guilt”?

Hur mycket har de själva bidragit med till samhället?

Black lies matter kan börja med att städa upp bland sina homiez ute i förorten där de har förvandlat landet till ett nytt Irak. Som tex i Göteborg. Somaliska gäng-krig, där kan BLM börja med sin kamp, så kanske någon tar dem på allvar.

Araber kan börja med att städa upp bland sina egna i Malmö. Klankultur/släkter, Där de agerar ofta i grupp och resonerar i grupp, borde man inte då ställa krav på dem som en grupp. Stryp ekonomin för familjen om personen i fråga fortsätter att bete sig illa. Jag lovar er att Sverige hade förändrats till det bättre på dagar.

Muslimer kan börja städa upp bland dem som missbrukar islams namn när de begår brott. Om majoriteten av alla utländska kriminella identifierar sig själva som muslimer, borde pressen inte då sättas på de som sköter sig? Om någon snor mitt id och begår brott i mitt namn så säger jag givetvis ifrån. Stryp bidragen och resurser till moské eller div föreningar osv.

Börja med det, SEN kan de börja gnälla efter mer. Sverige är inget ”rasist”-land, tvärtom det är ett land med möjligheter, men det mesta hänger på en själv och vad man gör av sitt liv. De största ”rasisterna” är minoriteterna själva. Enda sedan de började röra om på jämställdhet, färger och samspel, genom att sätta grupper mot den vita mannen så växte ”rasismen” som en löpeld. De behöver ”rasism”, eftersom det sammanfattar hela deras hjälte fasad. Utan ”rasism”, ingen bekräftelse och inga förmåner.

Annonser