Det är i dessa ögonblick som man verkligen ser hur ryggradslösa regnbågsfolket, femi-narcissterna och övriga godhets-knarkare är.

Att det krävdes Trumps tillträde för att helt plötsligt börja engagera sig för kvinnor, hbtq, regnbågar, fred och så klart ”mänskliga rättigheter”.

Hörde vi något från dessa när massmördaren Obama tillträdde och var aktiv under sina år som president? Nej, så klart inte, han tillhör ju en minoritet och som vi alla vet enligt dagens mall av rätta värdegrunder, så kan aldrig vi minoriteter göra fel. Jag börjar misstänka att agendan bakom att ha en minoritet som president eller ledare, är just för att de kommer undan med precis allt de gör. Skyll på sd, hitler och ”rasism”, vips så blev det den vita mannens fel igen, igen och återigen.

Såg vi samma engagemang när massmördaren Obama bombade civila och framförallt barn i fredens och ”mänskliga rättigheters” namn? No sir, för vem vågar att kritisera en svart man? Risken finns för att man beskylls för ”rasism”, bättre att ignorera det och fokusera på viktiga saker som att klaga på Sverige och svenskarna.

Hörde vi något från godhets-knarkarna gällande våldtäkts OS som drabbade Sverige och övriga Europa i takt med den misslyckade migrationspolitiken. Där man importerar män från länder där fri kvinna=”zvennehu*a” till en världsdel där kvinnor är fria? Utan varken struktur eller resurser till att kunna lära dessa män att alla kvinnor har en fri vilja och inte uppskattar att bli påsatta eller tafsade på mot sin egen vilja. Det är ingen slump att våra kvinnor slipper detta vansinnet, men att svenska kvinnor betraktas som smutsiga och därmed förtjänar det.

Hörde vi något från femi-narcissisterna när hedersbrott helt plötsligt blev en del av den ”svenska” kulturen? Hur förorterna idag är infekterade till den graden att kvinnor idag måste tänka på hur de ser ut och på vem de älskar för att undvika att bli mördade. Även här är det kopplat till kulturer med ”zvennehuräää” mentalitet.

Hörde vi några protester från regnbågs gänget när islamisk extremism äter sig in i landet likt en sjukdom och förpestar allt i sin väg? Nej så klart inte. En religion vars största avsky är mot samkönade förhållanden och äktenskap. Mina päron är troende muslimer, bott här i hela 29 år ca, inte ens dem är ok med det. Även med integration i så många år så har de ändrat sin syn från total avsky till att inte bry sig så länge bögar/lebb inte finns i släkten. Regnbågar och islam kommer aldrig någonsin att bli synonymt med varandra. I över tio muslimska länder, avrättar man homo just för att de är homo. Föreställ er då kvinnosynen utan hjälp till anpassning.

Jag förstår ärligt talat inte hur fan dessa ens kan tas på allvar? Ser ni inte hyckleriet som ekar så högt att man snart får tinnitus av idiotin som försegår runt om oss.
Det är ingen direkt överraskning att alla som hatar Trump råkar vara de som älskar soffpotatis-livet, bidrag, göra karriär på offerkofta eller godhets-narcissister. De alla är anhängare till röd parasit kulturmarxistisk/kommunistisk hjärntvätt.

Deras åsikter är inte grundade på kunskap, efterforskning eller logik. Om så var fallet så hade alla dessa synts precis överallt utan hyckleri. För så gör man när man brinner för en bättre värld. Istället är deras åsikter ihåliga och grundade på antingen hjärntvätt eller grupptryck. Därför dyker de upp IBLAND och engagerar sig IBLAND, när det passar och när det inte finns jobbigt motstånd.

Jag personligen har noll respekt för dessa människo-fientliga ideologier och de inser inte att deras så kallade ”godhet” kommer att så småningom att bita dem i röven. Vi som kommer från länder med kvinnoförtryckande parasit-system, vi vet vad vi pratar om. Men skit i oss, lyssna istället på medelklass ”Bengt” från Aftonbladet eller feminist ”Lisa” från Södermalm. För än så länge så har deras syn på bra ledare verkligen skapat en ideal värld för oss alla att leva i. Gud nåde om Trump skulle komma och förstöra vår underbara vardag.

Zverige, en levande tragisk komedi.

Annonser