Igår gjorde jag ett inlägg om hur skolorna hjärntvättar minoriteter. Det är dock inte enbart minoriteter som formas om. Även svenskarna får ta del av hjärntvätten, genom att konstant få höra hur onda vita människor är, hur mycket ansvar de bär pga att hitler var vit, att de alltid måste stå upp för invandrare även om de beter sig illa för annars finns risken att en ny hitler kan dyka upp. Hjärntvätten är total och därför hör ni ofta hur svenskar drar upp 30-talet som exempel i precis alla diskussioner som handlar om invandrarnas skyldighet och ansvar gentemot samhället som gav dem ett bättre liv.

Efter att skolan är slut för dagen så tar media över hjärntvätten med precis samma budskap. Så egentligen kommer man aldrig ifrån det. Det sker hela tiden och det sker öppet. Speciellt inom serier, film och folkkära tv-program. Har man väl lärt sig om agendan att krossa nationalstaterna och dess etniska befolkning för utländska finansiella intressen, så ser man mönstret ganska så snabbt.

Hela Europa håller på att genomgå en enorm kommunistisk/kulturmarxistisk hjärntvätt. Där man använder invandrare, islam och nyttiga godhets-knarkare till att dagligen normalisera bilden av ett icke svenskt Sverige. Även företagen spelar på ”mångfald”= billig arbetskraft kortet.

Man infekterar bilden av Sverige genom att ge personer likt Özz, Soran, Gina osv rampljus på bästa sändningstid, där de öppet kan håna svenskarna och beskylla allt som kan förstöra deras räkmacke-liv för ”rasism”. Man anställer personer efter ”rätt” åsikt inom media och div myndigheter. På så sätt så hålls hjärntvätten intakt och samtidigt kan de frysa ut ”fel” åsikter på arbetsplatsen. Det skapar en effektiv känsla av att man minsann har rätt, för alla runt om tycker ”rätt”. Noll chans till utveckling och eftersom deras levebröd hänger på deras åsikt, så kan ni ju föreställa er envisheten med att aldrig erkänna brister.

Våra länder krossade globalisterna med krig eftersom vi är kulturellt och religiöst starkare än väst. Nu när våra länder snart är aska, så kommer globalisternas företag och banker att erbjuda lån med ränta och hopplösa avtal för att kunna bygga upp våra länder under deras händer. Dessutom så plundrar man våra länder och dess naturresurser genom oljeföretag och byggföretag som ägs av samma finanselit som genom media hetsade fram krigen och flyktingströmmarna.

Era länder är mer vilsna och försvagade, där räcker det med kulturmarxistisk destruktiv regnbågs/mångkulturell propaganda genom media och litteratur. Eftersom svenskarnas senaste krig var fälttåget mot Norge 1814, så har er mentalitet varit fredlig och ert rättsystem anpassat för just era värderingar och kultur.

Vad tror ni då händer om man tar sig vatten över huvudet och bjuder in folk med överlevnads mentalitet till ett land med fredlig mentalitet, utan varken struktur eller resurser? Svar: Zverige idag. Då de som gapar högst gör minst.

Era länder kommer att med tiden förstöras från insidan av de som tror att de kämpar för något bra. Resultatet kommer att bli precis som i våra hemländer. Nationalstaterna kommer att rasa pga inre konflikter och genom att makteliten demolerar välfärden. Inga av de europeiska länderna ska kunna vara självständiga eller självgående. När länderna har fallit så kommer precis samma maktelit med sina banker och avtal att bygga upp Sverige som de vill. Där vinstmaximering och kontroll kommer att utgöra den större delen av agendan. Där EU utgör en stor roll för att på nytt förvandla Europa till ett kommunistiskt system. Makten tas från nationerna och centreras genom EU. One ring to rule them all.

”To colonize people’s minds you must first demonize their cultures, then their traditions.”

Bilden om den vita mannen är från SVT.

Annonser