Jag märkte att många av er chockades över den kulturmarxistiska sfi-boken ”Typiskt svenskt”, skriven av Anders Westerberg och utgiven av LL-förlaget som tillhör MTM. ”Myndigheten för tillgängliga medier, MTM, tillhör Kulturdepartementet”

Nej detta är inget skämt, det är fullt allvar. I skuggan av allt ”rasism” tjat mot etniska svenskar, så formar man invandrare subtilt till att håna svenskar och Sverige. Nu kanske ni förstår varför attityden gentemot svenskar och vita överlag är respektlös och brutalt nonchalant.

Hur ska man kunna respektera landets värderingar och samspel, när de som kommer hit pumpas med uppenbar accepterad rasism mot svenskarna och samhället? Jag kan inte låta bli att häpna hur öppet detta sker och hur accepterad den formen av rasism är.

Detta leder ju till att man slutar känna empati och förståelse för svenskar= brott mot svenskar ökar, våldtäkter mot svenskar ökar, bedrägeri mot staten ökar, allt negativt mot svenskar ökar i takt med den misslyckande migrations och integrationspolitiken.

Man raderar svenskarnas existens genom att normalisera bilden av ett icke svenskt Sverige och samtidigt hånar svenskarna. Detta leder ju till att ni alltid kommer att betraktas som ett skämt. Likaså polisen, straffen, samhället, skolan osv osv.

Ni ber ju för fan om det självmant, genom att hela tiden vika er likt dörrmattor. Förstår ni inte att all er ignorans och naivitet kommer att slå tillbaks tio ggr om mot era barn och barnbarn.

Om själva boken(givetvis är det som vanligt de tabubelagda nazismrasismfascism sidorna som vågar att diskutera den verkliga rasismen):

http://tobbesmedieblogg.blogspot.se/2015/07/sfi-bok-om-svennen.html?m=1

http://www.friatider.se/sfi-anklagas-att-sprida-nidbild-av-svenska-folket

Annonser