img_5963

🚨En ”lång” text. Men värt en läsning, can I have your attentions please?🚨

Vi fortsätter i hjärntvättens fotspår. Så vad har vi framför oss(läs föregående artiklar inom samma ämne):

1. Invandrare som fostras genom skolan och media till att subtilt avsky vita. Mer känt som ”antirasism”, en selektiv sådan och innefattar inte vita. Därför ser ni aldrig invandrare stå upp för svenskar med div galor, insamlingar, chändizars engagemang, fördömande av politiker och medias uppmärksamhet.

Fråga er själva om hur ofta invandrare har ställt sig upp för etniskt svenskar? Inte ett ljud gällande mass-våldtäkterna, våldsbrotten, gängkrigen, klan-krig osv. Kontra till hur ofta som etniskt svenskar och kristendomen konstant ställer sig upp för oss, även om vi gör tydliga fel. För kom ihåg, att kräva skyldigheter och ansvar från invandrare= ny hitler på ingång.

Jag var själv en del av denna hjärntvätten. Vi hetsades subtilt i skolan till att jaga ”rasism”, ingen visste riktigt vad det var, förutom att den alltid är vit och att den aldrig tyckte som oss. Man göds med ett subtilt förakt i skolan, som man senare mot helgen eller vardagen tog ut på de som man ansåg vara ”rasister”. Det kunde handla om precis vad som helst, tex som att inte få sin vilja igenom eller om någon kanske tittade ”rasistiskt” på en. Det räckte för att provocera fram ett meningslöst idiotiskt våld, grundat på absolut ingenting.

Man pratade aldrig illa om de värsta folkmördande parasit-ideologierna likt kommunism/socialism/kulturmarxism, utan all fokus lade man på 30-talet, kolonialism och slaveriet, vit ondska. Samma eko som ni idag hör från minoriteter och faktiskt de flesta svenskar som har svalt hjärntvätten med hull och hår, som anser att vita är priviligerad ondska.

2. Svenskar som fostras till självhatande, förnekande, toleranta och naiva individer, med ett enormt dåligt samvete för allt hemskt som har hänt över hela världen, genom historien. Skolorna lär dem att all ondska kommer från vita män. Att de alla är Hitler, Breivik och vikingarnas ättlingar. Samt att alltid värna om minoriteternas rätt, även om minoriteter själva ställer till med problem.

Se bara på vilket ”engagemang” som de etniskt svenskarna visade/visar för varandra, genom att ställa sig på gärningsmännens sida vid våldtäkter.
Där man sätter pressen på kvinnorna och beskyller dem för att klä sig för lätt och att de borde ta omvägar genom samhället för att slippa bli våldtagna.

Den enda anledningen till att denna hjärntvätten har fungerat så effektivt, är pga att man har lyckats att hålla befolkningen isolerad från verkligheten så pass länge. Det är 60-70 talisterna som egentligen utgör kärnan av det som Sverige genomlider idag.

De sitter tryggt på inflytelserika poster inom myndigheter, Forskningsinstitut, myndigheter likt Brå, underrättelsetjänster, polisen, kommunala verksamheter, socialtjänsten, utbildning, näringsliv, Media och många fler. Där de kan fortsätta att spy ut sin partiska propaganda genom kanaler som påverkar i stort sett hela befolkningen. De växte upp utan internet. En era där propagandan var som starkast. Utan internet så är det hur enkelt som helst att sprida lögner och fulspel för att uppnå sina mål. (Ja, det kan bli betydligt värre än det är idag puhhh).

Under denna tidsepok så var man också beroende av partiska journalister. Det ansågs på den tiden som ett respektabelt och prestigefullt jobb(haha ja det är sant😂). De hade ensamrätt på all information(trodde), vilket ni även kan se idag. Hur de attackerar allt och alla som vill in på spelplanen. 

Under deras storhetstid tyckte ju alla lika vart man än gick. Man kom aldrig ifrån det. Du hade dina val av åsikter, det som var socialt accepterat. Många av åsikterna tillhörde vänster-relaterade/sosse hållet. Där all statistik, resultat, kunskap och analyser bygger på exakt samma partiska hjärntvätts-material som används i skolorna. Från födsel till graven, fast i ett evigt avlopp av enkelriktade lögner

Frågar du svenskar från den tiden hur deras familjer röstade så kommer extremt många av dem att svara sossar eller vänster-relaterade partier.

Man trodde efter WW2, att om man ville undvika att en ny (tjat)hitler(tjat) skulle uppenbara sig, så skulle man tillhöra de folkmördande rödas sida(vänster/sosse). Efter att de allierade ink Ryssland ”vann” WW2 så spreds mycket av Sovjet/väst propaganda över hela Europa. Det är därifrån som uttrycket ”vinnare skriver historien” bottnar i. Därför är många i Europa så frälsta i vansinnes ideologier som tillhör vänsterns röda färg.

Internet blev den friska fläkten för informationsflödets utveckling. Detta vet makteliten om och därför har ni den sista tiden sett div förändringar kring regler för just internet ”för vårt eget bästa, näthat blabla” och det nya nu ”fake news, rätt värdegrund”. 

Allt handlar egentligen om att försöka vända tiden till den tid då lögner och propaganda segrade. För att som ni förstår, människor vaknar först när de inser att verkligheten inte alls passar ihop med det som sägs och skrivs. Man lyssnar alltid på den person, vars ord speglar verkligheten. Därför sjunker media till botten och ”rasism” ökar. Det svenska folket har börjat att inse detta gigantiska röda bedrägeri. ”Rasism”= ett brutalt uppvaknande.
3, ”Hemundervisning var tillåtet enligt den svenska Skollagen (1995:1248) kap 10 § 4 (men förbjuds i de flesta fall genom lagändringen godkänd den 22 juni 2010):

4 § Ett skolpliktigt barn skall medges att fullgöra skolplikten på annat sätt än som anges i denna lag, om det framstår som ett fullgott alternativ till den utbildning som annars står barnet till buds enligt lagens föreskrifter. Behov av insyn i verksamheten skall kunna tillgodoses. Medgivande kan lämnas för upp till ett år i sänder. Under dess giltighetstid skall prövas hur verksamheten utfaller. Medgivandet skall återkallas med omedelbar verkan, om nödvändig insyn i verksamheten inte ges eller om det av annat skäl inte kan antas att förutsättningar för godkännande fortfarande föreligger.”

Ok, så vi har två motpoler i skolan som fostras till att gemensamt bryta ner nationalstaten och attackera all form av patriotism. Hmm Vems intresse kan detta gynna?🤔Vilken sida är känd för att avsky gränser? Ja exakt, vänstern så klart. Det de missar är att även makteliten älskar vänster-ideologier, de har en bra struktur för att kontrollera och plundra befolkningen under en total bevakning. Men makteliten har inget intresse i att hjälpa fotfolket. De använder dem som nyttiga idioter för att bryta ner nationalstaterna i hela Europa. Faktum är att när det väl är för sent så kommer man att avrätta de nyttiga idioterna först, av ren rädsla att de ska forma ett större motstånd, när de väl inser hur lurade de har blivit. Thats How communism works.

Motarbeta detta genom att aldrig sluta hylla Sverige. Hylla ert folk, er kultur och er historia. Var stolta över ert land och flagga. Skaka om era barn från hjärntvätten, möt dem hemma och tala klarspråk med dem. Krossa den kulturmarxistiska cementen som sitter i skallen på befolkningen.

Stå upp för ert folk!

 

Annonser