Är det ingen mer än mig som reagerar på hur jävla vinklat SVT och TV4s sändning är om Trumps installation i vita huset? Konstanta pikar och små små negativa ord, detaljer och hur de drar paralleller mellan allt negativt som de kommer på och sen till namnet ”Trump”.

TV4 citerar hånfullt: ”vi ska inte ha fördomar”, ”Vi är skyddade av militär och Gud”, ”Vi måste visa solidaritet”, ”Han fortsätter i samma stil”, ”Den som trodde att Trump skulle tona ner, trodde fel”

”Det är ett nationalistisk tal. Tänker han driva fram detta så kommer det inte att bli bra”…?

-eehh Näää för Obama och Bush gjorde ju ett så jävla bra jobb. Obama fick sin post enbart pga sin hudfärg, där har ni ett perfekt exempel på vad positiv särbehandling framför kompetens kan leda till.

Alla i studion tycker samma sak. Även Marcus kappvändarsson:

”Det lät som ett aggressivt tal”

– Varför? För att han inte pratar om regnbågar, kramar om extremister och spottar på den etniska befolkningen? De fixar inte ens lite härlig blodfylld passion för sitt land och för sitt folk. De blir istället rädda av det. Utan konflikter=inga mer ”journalist”jobb😱😱

Sen säger de att betydligt mindre folk dök upp än på Obamas tillträde.

Hahahaha hur fan vet de det!!!? Pausar de sändningen och gör en snabb-räkning med fingrarna!?

Hmm kan bero på två saker:

1. Media editerar sändningen så att ljudet är lägre och det som visas är noggrant klippt så att det passar medias partiska åsikt. Som speglas tillbaks på de lättlurade svenskarna som får ännu en bekräftelse på att deras världsbild är den ultimata rätta.

2. Obama var svart, Yeah hjälte-scener i slow motion. För kom ihåg, icke vit= lider konstant och dagligen tampas med 1 ton mer orättvisa än alla vita tillsammans. Alla vill se på detta mirakel!!

SVT: ” Applåderna kom från allmänheten och inte från politikerna på podiet”!!?

– Hahahah Ehh och? Är det en dålig sak? Sverige ser ju ut som det gör pga applåder från politiker och godhets-knakare!

”Det regnade under trumps tal”

– hahaha😂, det växte ogräs under hans tal med, någon fick stopp i avloppet med…

”Obama var generös och elegant, Trump frostig”

– Vita är alltid frostiga och hemska. Minoriteter är alltid varma, generösa och eleganta. Tack för den!

Även reportern på svt frågar folk på stan lite sådär tuffa svtfrågor om vad de tycker om Obamas(det var Trump som sa så) hållning mot muslimer, de fattar ingenting. Att inte ens få rätt namn på den som man hatar tyder på Sveriges åsikter är mycket ofta grundade på hjärntvätt och trender. Då har det en tendens att inte bli ihågkommet.

Annonser