Det händer så mycket idag att det börjar bli svårt att välja ämne. Så ibland kommer jag att göra ett ”vakna för i helvete” all inc inlägg. Ett inlägg som garanterat kommer att väcka dig ur din godhets-psykos. Enda kravet är att du är 5% vaken.

Vi börjar med årets kanske viktigaste artikel av min vän Jens Ganman. Den handlar om en vissel-blåsare inom svensk media som bekräftar vansinnet. Så klart attackerade media Jens enbart denna gången och skyllde på att han ljög. Vi som följer Jens, vet även att detta är en skribent av en brutal kaliber, han skulle aldrig dra skam över sitt namn genom att låtsas likt svenska journalister gör. Läs och tappa hakan:

https://jensganman.wordpress.com/2017/01/09/jag-har-nart-en-kurdisk-nationalekonom-vid-min-barm/

Nästa läsning kommer att förstöra er dag, så jag rekommenderar att ni läser den senare mot kvällen. En privat berättelse om en person som har följt med den misslyckade ”mångkulturella” utvecklingen på nära håll och delar nu med sig av det för att varna andra naiva svenskar:

http://sidselb.blogspot.se/2014/06/da-jag-bodde-i-ghetto.html?m=1

Nästa video-klipp är en samling av olika situationer där oprovocerat våld mot vita begås av svarta. Detta är en växande trend bland minoriteter, konsekvensen av dagens kulturmarxistiska propaganda. Som går ut på att hata och beskylla vita för allt ont som händer i världen. Dagens minoriteter suger åt sig denna info dagligen och formar ett subtilt anti-vit hat som blir mer och mer uppenbar. Tror ni att vita ”zvennehurur” väljs av en slump? Då tror ni fel, det är medvetet och sker systematiskt. Även vita har programmerats till att förakta vita och tycks lida av ett enormt självhat och skam mot sig själva och mot sina landsmän, kultur osv.

https://www.youtube.com/results?search_query=black+on+white+violence+caught+on+camera

Bilder nedan:

1. En välmående vit medelklass-man, med trendiga glasögon. Som dessutom förnekar en verklighet som han bor långtifrån. (vad unikt….NOT).

2. En ”zvennehura”=svensk kvinna opponerar sig mot regnbågs-vänliga feministiska islam och får sen smaka på en mångkulturell jämställdhet.

3. Asiaten ”Tobias” från expo tycks ha drabbats av någon sorts adoptiv-feber. En identitetskris. För nu sitter en vit asiat i Sverige med ett påhittat svenskt namn och vill hata vita? Samma vita som döpte honom och som hjälpte honom från ett liv som potentiell barn-arbetare någonstans i Asien.

Sammanfattning: Ni ser vilket samhälle som håller på att vakna till liv? Svenskarnas godhets-psykos har snart skapat ett land som många kvinnor, bögar, fritänkare, fria viljor osv har flytt ifrån.

Annonser