På minoritets-kanalen TV4 som ägs av familjen Bonnier, så sitter Kayo och pratar om den ökade ”rasismen”. Inte ett ord om varför ”rasism” helt plötsligt tycks ha blivit en norm i dagens Sverige. Inte ett ord om alla svenska våldtäkts-offer som fallit offer för sann rasism. Inte ett ord om den sanna rasismen som idag bedrivs mot svenskarna.

För att friska upp Kayos minne så lägger jag till lite slumpmässigt valda bilder från grupper på Facebook som domineras av invandrare. Se hur attityden gentemot svenskar och vita överlag är idag. Det är inte någon större skillnad ute i samhället. Även självhatet från etniskt svenskar är enorm.

Detta är resultatet av den totala hjärntvätten som media/skolor kör 24/7. Att Sverige är minoriteternas land, vita är ondska, anklaga allt och alla för ”rasism” för dina egna misstag. Så nu fostras ungdomar(även svenskar) till att förakta landet som de lever i och majoriteten som lever här. Detta är resultatet av selektiv ”antirasism” propaganda. Den göder verklig rasism som ingen lägger märke till pga att det är så normaliserat.

 

Annonser