IMG_5605.JPG

Jag kommer från en ”konspirations”-bakrund eftersom jag gillar att grubbla, tänka lite extra, inte bara nöja sig med enkla svar från media. Jag är mycket glad att jag kommer från den miljön eftersom man lär sig att tänka bredare och vågar att se på saker som inte majoriteten gör.

I den miljön där folk kallar sig för ”vaken” så fann jag tyvärr att många ligger fortf i koma eller går i cirklar. Den miljön är överfylld med världens mest destruktiva ideologi, ”antirasism”, där man hela tiden attackerar personer som inte har ett vänster socialistiskt tänk. Man gillar att posera med masker, djur och inge en sorts spirituell fasad genom att konstant predika om ”namaste” och ”kärlek”, samt klassikern att jaga selektiv ”rasism”.

Som tur är så lyckades jag handplocka många av de som verkligen imponerande med sina tankar och slutsatser. Jag fick en handfull vänner för livet och precis vartenda en jag handplockade var rakryggad och ärlig.

Här ger en av dem, min käre vän Oel Rednarb sin syn på de som konstant kallar sig för ”vakna” och som tycks ignorera problemen på markplan där vi faktiskt kan påverka, som istället ursäktar sin lathet och trångsynthet genom att vilja attackera banker och jaga Soros på nätet. Som sitter helt passiva medan vita offras och riktar istället ljuset mot ”fascism”.

”Klassiskt PDF/batikvänster/vaken manér.

”Det är eliten som utnyttjar vildarna för sin agenda spela dem inte i händerna och var arg på vildarna, vildarna är bara intet ont anande vildar som även dem blivit lurade!”

Jag skiter faktiskt i, om nån lyckats lura i nån idiotjävel att man får våldta folk eller härja runt på andra sätt i Europa.

De elementen gör vi oss av med så blir vi alla lyckligare medborgare, invandrare som svenskar.

När fan ska folk fatta att invandrare inte är en homogen grupp människor. Varken de från mena eller andra länder.

Det finns skötsamma sen finns det dårar. Dårarna ska ut. Så slipper de skötsamma invandrarna dras med i det dåliga ryktet vildarna ger dem. Och så slipper vi att svenskar attackeras, våldtas och mördas av diverse dårar.

Det är dags att skillnaden mellan folk och folk blir jävligt tydlig på det sättet enar vi Europas befolkning.

Inte genom att sitta och upprepa nått ekonomiskt mantra ”bankerna styr politiken som styr folket blablabla”

För faktum kvarstår, det här verkar varken Vaken folk eller PDF folk förstå, det är fan så mycket troligare att vi som befolkning lyckas skapa opinion och mobilisera mot islamism och fenomenet med migranter som härjar runt och gör vad fan de känner för här och skiter helt i oss. Det steget är eoner före steget att ”krossa bankmaffian”.

Dessutom erbjuder varken pdf eller vaken-grupper en rimlig lösning rent ekonomiskt när man talar om att förstatliga skapandet av pengar eftersom det tenderar i att go full blown socialist efterblivenhet med stater som underminerar sin egen valuta när de själva sitter på sedelpressen.

Pdf är kontrollerad opposition. Hela dynamiken inom pdf snurrar runt runt runt, lite banderoller o annat kul men inte fan kommer de någonsin komma upp i riksdagen och hur ska man kunna ta deras ord om en bankreform på allvar när de inte ens lagt upp en seriös plan för hur den reformen ska se ut _NÅGONSIN_.

Vi kan enas som folk, Bechir är ett jättebra exempel på hur vi svenskar skiter totalt i vad man har för etnicitet eller genetik eller hudfärg.

Vi bryr oss däremot om att man delar samma kulturella värderingar.

Och för att det ska bli tydligt behöver vi vara tydliga med vilka kulturella värderingar som inte är välkomna här.

Och omfamna alla som delar samma kulturella värderingar som oss, för sånna flyktingar kommer också.

Men just nu låtsas vi som att det inte är nån skillnad alls på dem, så får tex kristna migranter klara sig bäst fan de vill på våra flyktingboenden och leva under konstanta hot från andra muslimska migranter.

För att tala pdf o vaken språk: DÅ spelar ni globalisterna rakt i händerna, för då bidrar ni till att fortsätta låta allt eskalera in i ett full blown inbördeskrig i Europa.

Det ÄR skillnad på folk och folk. Det finns inte bara människor och beteenden. Det finns kultur, klansamhällen och vridna våldsamma totalitära ideologier och religioner.

Jag tror definitivt att vi kan enas som folk, om vi gör det tydligt vad Sverige har för värderingar och vad som förväntas av en när man kommer hit.”

Annonser