IMG_5546.JPG

Ett axplock ur de senaste dagarnas ani-vit händelser. Den första nyheten visar er tydligt hur tolerant islam är när religionen får övertag. Det är inte bara svenskar som är utsatta.

http://nyatider.nu/barn-hotas-med-valdtakt-inte-tillrackligt-muslimsk/

”Vid flera skolor i Malmö blir barn ned till sex års ålder dagligen misshandlade, hotade och sextrakasserade av andra elever, uppger föräldrar. En flicka ska ha blivit hotad med våldtäkt eftersom andra elever inte ansåg henne ”tillräckligt muslimsk”

De hycklande goda muslimerna som sitter helt tysta för att de innerst inne vill se en värld styrd av islam, de inser inte att deras västerländska form av islam kommer aldrig att accepteras av den riktiga islam. 98% av muslimerna i Sverige lever på något sätt ett haram liv. Det kan vara alkohol, bidragsfusk, lögner, sex innan äktenskap osv.
Skulle man påpeka detta så får man alltid samma svar ”så länge man gör sitt bästa” eller ”det är mänskligt att synda”. Vilket egentligen betyder, vi tror enbart på religionen för att vi föddes in i den. Deras tystnad kommer att bita dem i röven till slut. Flickan som blev hotad är själv muslim, men inte tillräckligt tydligen.

—————————————-

http://nyheteridag.se/tande-eld-pa-hemlos-man-i-tunnelbanan-sju-efterlysta-for-mordforsok/

”Det var vid 02-tiden, natten mot söndagen, som sju personer gav sig på en hemlös människa i en tunnelbanestation i Berlin genom att tända eld på honom. Enligt ett pressmeddelande från tysk polis har gärningsmännen därefter lämnat tunnelbanestationen med ett tåg.”

Nu har det nya Europa utvecklat en ny sport. Förutom ”Knålla zvennehura” så har vi nu även den nya OS grenen ”Elda zvennefitta”. Hur många galor och chändizar kommer att fördöma detta? Så klart ingen, för att gärningsmännen är ”offer från krig”, de vet inte bättre. Allt brunt är enligt godhets-junkies offer från krig, kom ihåg det.
———————————————
Sist men inte minst fenomenet sopor överallt. Detta ser man ofta ute i områden som är dominerade av invandrare. Det är inget konstigt med det, jag ska förklara varför. I våra länder och i Afrika så är inte direkt soprum och sophämtning något som ingår i vår vardag eller kultur. I vissa delar och länder har de sophämtning. Men just soprum och att källsortera är inget man prioriterar i våra länder, man är inställd på att överleva dagen. Så sopor går att finna lite överallt, ofta väljer man en plats som ligger lite utanför byn och dumpar det där eller så slänger man bara det där man själv inte bor.

Om man nu drar hit människor från detta klimatet till söta zverige utan resurser till att kunna anpassa människorna till Sveriges söta livsstil så faller det ganska naturligt att de drar med sig samma beteende hit.

Detta var dagens rapport från det nya zverige. Det går fort nu, vilket är bra, märker fler och fler som byter sida, till förnuftets sida.

Annonser