Snart i en stad nära dig..

Detta är vad tvångskultur”mångkultur” innebär. Den aggressivaste och mest omänskliga kulturen är den som får bestämma. Det har aldrig handlat om att skapa ett paradis-samhälle med mångfald. Det har enbart handlat om att slå ut den västerländska kulturen med mindre utvecklade sådana och därmed försvaga nationalstaten Sverige som kommer att bli som en öppen buffé för maktelitens banker och storföretag till att plundra.

De vet att den vita mannen är ett potentiellt hot och motstånd, därför tänker man radera hans existens och historia. Istället förvandlas Sverige till ett utblandat, försvagat och vilset land. Ett land som aldrig mer kommer att fungera som en demokrati utan kommer att behöva ett diktatur-liknande styre för att hålla ordning.

Därför ser vi i skuggan av detta hur kommunismen återigen väcks till liv förklätt till ”allas lika värde” och ”rätt värdegrund”. Ni ser redan hur yttrandefriheten begränsas och hur makten successivt har dragits bort från folket och till en totalitär centrerad makt även kallad för EU.

Annonser