img_5471

http://nyheteridag.se/har-lamnar-s-politikern-forortsdebatt-i-protest-publiken-rasande-efter-tal-om-eget-ansvar/

Detta är exakt vad jag har tjatat om i flera år nu. Denna konstanta ”offer” stämpeln som man hjärntvättar alla invandrare med. Genom att hela tiden se på alla invandrare som offer så formar man en mycket destruktiv mentalitet, som växer sig stark för varje dag som går.

Många av oss trivs i den rollen, de vet mycket väl om att ”offer”-sminket leder till förmåner, krokodiltårar, VIP behandling och tid i rampljuset. Men det största problemet som växer som en yttre gren på offer-koftan är föraktet mot svenskar och samhället i sig. Media tillsammans med godhets-knark-politik har lärt invandrare att allt som går fel i deras liv är samhällets fel och att man kan skylla på ”rasism”. Givetvis är detta ren nonsens, vi lever i Sverige, inte i Mogadishu. Alla dörrar står öppna för den som är villig att kämpa. Våra föräldrar klarade det, många av oss idag har klarat det.

Så vad är skillnaden på oss och offer-gänget? Vi kämpar med huvudet högt och ser varje hinder som en utmaning. Medan de sitter hemma, röker en joint, lyssnar på destruktiv yo yo musik och har scarface som idol. Där hjärntvättas de genom Bonniers liberala privatägda media till att de alltid ska stanna i offer-rollen och beskylla samhället för alla deras ”felsteg”.

De har gjort det till en häftig trend att tillhöra förorten. Att kasta bort sitt liv på rent nonsens och därefter förvänta sig ett 24/7 all inc från samhället. Utan att själva visa någon form av eget ansvar, skyldigheter eller ens ett samspel med sina medmänniskor.

De sitter tysta som statyer medan deras ”brushur” begår våldsbrott och våldtäkter mot ”zvennehururna”. Men de är snabba med att opponera sig om någon brusha hamnar i trubbel, även om brushan själv är problemet.

De bär på ett enorm förakt mot vita, det är ingen svår matematik att komma fram till.

Hur ofta ser ni minoriteter(oavsett färg) ställa sig upp för etniskt svenskar?

Hur ofta ser ni minoriteter och svenskar ställa sig upp för invandrare?

X=?

Annonser