Mer anti-vit propaganda. Ser ni vad jag menar med att det sker helt öppet. Tror ni att det kommer att hållas galor och protester för den vita kvinnans skull? Det tror inte jag, varför? Jo, just för att hon är vit=noll marknadsvärde.

Sen har vi en svart ”Marika” som öppet spottar på kristendomen i Sverige i svensk media, mitt framför ögonen på svenskarna.
Tror ni att hon vågar göra detsamma med islam? Det tror inte jag, varför? För att muslimer och invandrare överlag har en religiös och kulturell stolthet som inte accepterar att någon hånar deras tro, land eller folk.

Vilket är helt jävla naturligt. Förutom i zverige, där ska man hånas, utnyttjas och spottas på, säger man emot så är man en ”rasist”. Anledningen till att landet ruttnar från insidan är för att svenskarna själva bidrar till självhatet. Hur ska människor utifrån kunna respektera er och visa förståelse, när ni själva lider av ett enormt självhat och skam.

Sluta backa för minoriteter, vifta era flaggor högt, sjung er nationalsång och bekämpa detta kulturmarxistiska liberala gift som har förpestat hela landet från insidan. Visa att landet tillhör er, precis som våra hemländer tillhör oss. Det är och förblir svenskarnas land.

Annonser