http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/kyrkan-%C3%B6ppnar-d%C3%B6rren-f%C3%B6r-heml%C3%B6sa-1.4064803

Här har ni ännu ett märkligt fenomen. VARFÖR ska alltid etniskt svenskar och deras kristendom konstant stå i fronten för samhällets sociala-skyddsnät? Moskén, synagogan och div minoritets-föreningar då?

Varför ska alltid svensken och kristendomen bära ansvaret för att konstant byta blöja på minoriteter, men ALDRIG någonsin ser ni dem öppna upp sina dörrar och konton för någon annan än sina egna landsmän?

Den vita mannen står alltid i skuld till omvärlden men vi som kommer hit som gäster och får ett bättre liv tycks aldrig vilja ge tillbaks något. Istället gnäller man efter mer och man vill gärna ha det utan någon form av skyldigheter eller ett ansvar gentemot sina medmänniskor och samhället som tog emot oss.

Återigen bevisar jag för er att där ligger ett subtilt hat mot vita. Man är programmerad till att vita alltid har det bra och har de inte det så är det rätt åt dem för att hitler var vit.

Att den vita mannen hjälper anses som ”medmänsklighet”, men skulle någon kräva lite stöd från andra nationaliteter så är det ”rasism”…. ?!

Förstår ni inte att bakom denna söta ”hjälpa” fasad så döljer sig ett enormt förakt mot svenskarna. Den är inte ens dold längre, det sker idag helt öppet och accepterat.

Annonser