Har ni någon gång hört ordspråket ”en bild säger mer än tusen ord”? Well, nu har ni det.

Inte bara Södertälje, även Malmö, Göteborg, Landskrona, delar av Stockholm m.fl.

Vad har alla dessa städer gemensamt? ICAs öppettider? Nej, för långsamt bredband? Nej. Vågar ni….. *trumvirvel*, en misslyckad katastrofal integrationspolitik så klart, som är en direkt konsekvens av en godhets-knarkar chänzlo politik. Förespråkad av en vit välmående överklass och påhejad av en lika vit medelklass. Alternativt invandrare och soffpotatisar som finner sig i offer-rollen och vill rädda hela världen med andras resurser.

Så vad händer när man driver en chänzlo-politik? Det betyder i klarspråk att man agerar först och tänker sen. Genom att inte kunna ta ansvar för den hycklande politik som de idag bedriver så landar ansvaret på ett redan pressat samhälle. Ett samhället som inte har en chans i världen att ge människor ett bättre liv. Så istället skapas det små parallella samhällen med egna regler och lagar, styrda av släkt/klan mentalitet och extremistiska religioner. Med andra ord Sverige förvandlas till det som många av oss inte vill tillbaks till, som många av oss flydde från.

Ska försöka förklara det på godhets-knarkar språk:

Om man har som mål att bygga ett tryggt hus, men så en dag får man slut på brädor, är det då smart att ersätta brädorna med frigolit? Nej så klart inte, för då faller ju hela huset platt som en pannkaka.

Det är precis samma princip som man spelar efter idag gällande migration och flyktingpolitik. Man säger att man saknar invandrare för att Sverige kommer i framtiden att drabbas negativt utan arbetskraft och pensioner kommer att kollapsa blablabla… svammel svammel och åter svammel. Har samhället blivit bättre av denna blomstrande sago-”mångkultur”? Nej, klart som fan att det inte har. Det finns ingen struktur eller resurser till att upprätthålla denna fantasi-bild som man dagligen vill tvinga in samhället i.

Om jag öppnar mitt kylskåp där hemma och inser att jag saknar äpplen för att min kyl ska bli komplett, inte fan fyller jag på med ruttna äpplen bara för att och hoppas på att det löser problemet. Jag kommer då att få ett stinkande kylskåp som förmodligen kommer att smitta av sig på de färska varorna som jag sen innan har bearbetat med att få ordning på.

Samma stinkande doft som man idag känner förpestar landet bara för att några få vill känna sig så jävla duktiga och märkvärdiga. Som smittar av sig på stad efter stad, familj efter familj.

Annonser