IMG_5364.JPG

När vita medelklass människor öppnar munnen så stäng öronen. De behöver oss bruna i ”offer” roll för att kunna spela på sitt selektiva medmänskliga ego.

De sitter helt passiva när våra kvinnoförtryckande kulturer förpestar Sverige. Inte ett ord om hedersbrotten och våldtäkterna på ”zvennehurur”. De sitter fega som kycklingar och avaktar tills ”rasism” dyker upp istället. Då jävlar vågar dem visa sitt selektiva medmänskliga hyckleri.

De behöver rasism och oss bruna för att hålla uppe sin identitet. De måste hålla rasismen igång för att slippa konfrontera de verkliga problemen.

Dessutom bor de långt från verkligheten och gör inte ett piss förutom att leka frihetskämpar online. Hur många flyktingar har de hemma? Har de jobbat som volontärer för att aktivt hjälpa till? Alltså gratis. Glöm det. Det är kul att ”hjälpa” så länge det är på avstånd och så länge det inte kostar.

Fegare människor får man leta efter. Dagliga våldtäkter idag som sker pga en skev kvinnosyn. Ser man inte sambandet mellan importen av män från länder där fri kvinna=hora och OS i gruppvåldtäkter och hedersbrott i Sverige där kvinnan är fri, så är man en del av problemet.

Idag har vi vuxna män med riktiga barn i skolor och aktiviteter pga det omfattande åldersfusket som godhets-hycklarna har vurmat för.

Jag förstår inte hur man kan se sig själv i spegeln och leva med detta.

Så länge dessa människo-fientliga personer bor långt ifrån det de så kärt förespråkar så är det som att prata grönsaker med en bilhandlare.

Oroa er inte, Sverige kommer att möta en mycket mörk framtid. Landet liknar mer och mer våra hemländer pga fegheten att inte konfrontera islam eller invandrare. Vi är ju offer från krig, alla bruna är lidande offer.

Det de inte fattar är att deras barn och barnbarn kommer att få ett levande helvete. Jag har vuxit upp i områden som de vita välmående hycklarna aldrig kan röra sig i. Idag har vi ett 50 tal no go zoner där etnisk svenskar inte ens kan röra sig 2016 i Sverige.

Redan för 15 år sedan så var dessa områden en bomb och hatet mot svenskarna ligger som en dimma. Tror ni att man väljer svenska offer av en slump? Glöm det, ni är fria och lever i synd, ni förtjänar det. Det är attityden idag. Vänta bara tills vulkanen får sitt utbrott.

Allt som inte delar deras verklighetsfrånvända regnbågs/mångkulturs illusion är per automatik SD!!!!!!

Det finns liksom inget utrymme till att tycka olika. Antingen är du en del av naiva lättlurade Sverige eller så är du SD!!!!!

Annonser