img_5369
Att invandrare ofta syns på efterlyst eller ger sig på svenskar med våld är även det ett resultat av en misslyckad integrationspolitik. Godhets-knarkarna propagerar för ”mångkultur” från sitt välmående trygga vita område. Där deras barn går på lite finare skolor och slipper tampas med daglig mobbning. Istället sätter man ansvaret på ett redan pressat samhälle och skolsystem.

Eftersom barnaga och våld är en norm i våra kulturer så blir våld det enda språket som många av invandrar-barnen förstår. Tro mig, jag vet av egen erfarenhet. Man gick till skolan med högljudda röster och våld som ett självklart kommunikationsmedel. Det var det första verktyget som man använde för att förmedla sina känslor. Det kommer hemifrån, precis som med kvinnosynen. Ett kulturellt gift som tar lång tid att tvätta av. Inget man gör med en flaska vatten, lite chips och godhets-statusar på Facebook.

Det tog många år för mina päron att anpassa sig till en civiliserad livstil, tänk då på att på 80 talet och fram till början av 90 så fungerade integrationen halvt. Idag fungerar den inte alls.

Så vad händer då istället? Jo detta följer med barnen upp i tonåren, lägg därtill all skräp hiphop musik, alla våldsfilmer och tv-spel. Det blir deras verklighet. Som med tiden leder rakt in i ett kriminellt snabba pengar liv. Jag tror inte på att tv-spel och film påverkar barn negativt OM de har en trygg uppväxt. Om man nu kommer från våra kulturer och uppfostran, så slår det total slint och nog fan påverkas man. Där bekräftas ju den bilden som vi växer upp med, nämligen att våld löser problem och att det är coolt med ”hurur” och en ”gangsta” livsstil.

Återigen, precis som med ”rasism” så göder godhets-knarkarna utanförskap och gangsta liv genom att hela tiden uppmuntra livsstilen. Man tycker synd om, man ställer inga krav eller skyldigheter. De behöver oss i getto-mode för att kunna ”hjälpa” oss och för att känna sig så jävla goda.

Annonser