IMG_5368.JPG

Ett axplock ur det accepterade svensk-hatet, den sanna subtila rasismen:

En svensk kvinna blir av med sin rullstol:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16184828.ab
#Jagärintehär

En svensk man knuffades oprovocerat framför ett tåg av en minoritet:
http://www.expressen.se/nyheter/lucas-24-knuffades-framfor-tunnelbanan/
#jagärenhycklare

Svenska pensionärer får ingen ro till att få tillbringa sin sista tid vid liv:
http://www.sydsvenskan.se/2016-12-09/ungdomsgangens-trakasserier-mot-de-aldre-fortsatter
#jagärenfegis

Hedersvåldet stiger explosionsartat i takt med flödet in av misslyckad migrationspolitik från ”zvennehura” mentalitet länder.
http://www.vf.se/nyheter/hedersfortrycket-har-hardnat/
#jagärintedär

Vart är alla chändisar nu? Alla snyft taggar och galor?

Jag förstår inte hur man inte kan se denna totala rasismen som sker dagligen. Vartenda dag får någon svensk sitt liv förstört, men ingen vågar att ens peta på ämnet. Dels pga rädslan för att tillhöra ”rasism” och dels för att media tillsammans med partisk kulturmarxistisk svensk skola hjärntvättar oss dagligen med att hitler var vit->alla vita är skyldiga oss minoriteter gentjänster i all evighet. Samt att alla minoriteter är lidande ”offer” som behöver hjälp.

Därför vågar ingen att kritisera oss minoriteter pga rädslan för ett nytt 30-tal. Men det man missar är att svenskarna står själva halvägs i ett ”30-tal” liknande scenario. I sitt eget land behandlas etniskt svenskar som förbrukat avfall. I Sverige 2016 finns det flera områden där etniskt svenskar inte kan röra sig tryggt. I Sverige 2016 har vi områden där lättklädda svenska kvinnor blir stämplade som ”zvennehura” och uppmanas till att ta på sig mer kläder för att anpassa sig till illusionen ”mångkultur”. I Sverige 2016 sparkar man undan benen på handikappade och äldre för att göda illusionen ”mångkultur”.

En ”mångkultur” som egentligen går ut på att välmående hakuna matata narcissister tror på idén om att stapla världens minst utvecklade kulturer gällande kvinnosyn, samspel och värderingar i ett naivt land likt Sverige och hoppas på att alla ska kramas och baka kanelbullar under en regnbåge. Lägg då på minnet att det finns varken resurser, struktur eller någon form av lyckad integration för att ens kunna påbörja processen.

Många av Sveriges problem som är kopplade till migrationspolitiken klarar inte ens våra hemländer av att sammarbeta om. Då är länderna 80% lika i det mesta. Hur kan man då tro att godhets-knarkar Sverige ska lyckas? Ett land som VARNAR innan fartkameran dyker upp och ett land som håller kurser för att förhindra våldtäkter….

Ingen vill inse detta, istället sitter alla jävla fegisar och inväntar ”rasism”. Spelar ingen roll om en handfull beter sig illa på nätet, det räcker för godhets-knarkarna att överdosera på. Men Gud nåde den som vågar att kritisera minoriteter eller radikala religioner. För enligt godhets-knarkarnas tro, så vill man inte väcka en ny ”hitler”.

Men det de missar är att deras feghet är precis det som göder det som de 24/7 fasar för.

Annonser