http://www.svt.se/opinion/article11392530.svt

Åhh ännu mer cry me a river getto-artiklar. För det första så har såna som han alltid glorifierat droger, GTA-livet, våld och ”zvennehurur” mentalitet. Först när de inte kommer någon vart i sin coola bubbla så ska de predika för oss andra om det ”hårda” livet i zverige🤗. Men efter vad?

Makteliten älskar dessa GTA stereotyper som media har skapat. De spelar alla en nyckelroll till att förändra tankestrukturer hos barn och ungdomar. Vänja dem vid att ”getto-liv” är något att sträva efter och att det aldrig kan bli bättre. Det i sin tur formar ungdomarna till att alltid förbli ”offer” och spelar spelet därefter. Som i slutändan ger ett konstant flöde av konflikter ute i samhället. Även etniskt svenskar köper denna stilen, GTA stilen och zvennehura mentalitet har infekterat skolsystemet och samspelet ute i samhället. Svenskar försöker efterlikna invandrare till varje pris, även om de måste ge upp sin egna identitet.

För varje ung kille som blir hjärntvättad av kvinnoförtryckande mans-kulturer, så formas även en ung tjej i ”zvennehura” kulturen. Att de ska klä sig och bete sig som att Sverige våre en demokrati för kvinnors rätt. När landet numera liknar en rutten MTV ideologi. Man formar en pitbull och det oskyldiga naiva kötet i samma veva.

Samma med musikartister som ska representera det ”orättvisa” getto-livet, de flesta har det som en image. De sitter och rappar, sjunger och snyftar om hur ”orättvist” allt är och hur man ska bekämpa makteliten. Men samtidigt så sitter de självmant och uppmuntrar till våld, förtryck-sex och droger genom sina texter. Eller så dyker de upp på Bonnier-ägda kanaler el övrig mainstream media för att synas och höras.

Alltid dyker de upp som ”offer”. De vet att det kortet är genvägen in för precis alla minoriteter idag till att göra sig en karriär och tjäna sig en hacka av den vita skuldkakan.

Hur ofta har ni sett ”brushan” i artikeln stå upp för alla våldtäkts-offer som i 9,5 fall av 10 är ”zvennehurur”?

Hur ofta ser ni artister eller kriminella från orten stå upp för etniskt svenskar som faller offer för grova brott gjorda av ”brushur”?

De är så hjärntvättade av allt subtilt vit-hat, att de har noll empati för vita offer. Men de är fan ta mig snabba när någon av minoriteterna hamnar i skiten, även om de själva har felat.

De skyller alltid på samhället, den vita mannen och vädret. Aldrig pekar de inåt, alltid utåt. De vill inte bidra eller ens försöka att engagera sig i sina samhällen. Gapar efter mer och samtidigt spotta på handen som göder dem.

Hur mycket har black lies matter engagerat sig i gängkrigen där deras ”black lifes” har skapat ett afrikanskt klanstyrt samhälle? Eller ta vilken valfri minoritetsgrupp som helst och ställ samma fråga, ”Vad har ni själva gjort för oss andra?”

Hjälp mig gärna att avkoda hans artikel ur ett icke chänslo-styrt perspektiv. zverige älzka chänzlor, zååå micket chänzlor… snyft snyft💦💦💦💦

Annonser