Man mår fan illa av dessa godhets-knarkare som konstant försöker hitta nya bekräftelse vågor att surfa på. Nästan alltid samma namn, antingen någon nybliven chändiz eller någon som är på väg att avdunsta.

De skiter i pojken, ämnet kunde lika gärna ha handlat om skalbaggar. Där medias rampljus pekar, där står dessa godhets-vampyrer med sina huggtänder redo att suga ur sig minsta droppe av godhets-narcissism.

Men observera att de ALDRIG NÅGONSIN ställer upp för vita och mot minoriteter. De kommer aldrig att konfrontera radikal islam gällande kvinnosyn, grova brott gjorda av invandrare eller att stå upp för alla våldtäkts-offer som DAGLIGEN offras på det ”antirasistiska” altaret. Inga galor, inga chändisar, inget #jagvillhabekräftelse eller inte ens någon invandrare som kritiserar när ”brushurna” gör fel.

De vågar inte, för att stå upp för majoriteten”de priviligierade” ger inga billiga chändiz poäng. Man vågar helt enkelt inte att konfrontera sitt selektiva ”antirasism” samvete. Så istället offrar man svenska kvinnor och vita människor för att slippa bli kallad för en ”rasist”.

Hur kan detta ens vara möjligt att ett hundratal rednecks som ogillar en lucia pojke väger mer än DAGLIGA VÅLDTÄKTS-handlingar gjorda mot etniskt svenskar?

Jo för att vi lär oss tidigt genom partisk liberal kulturmarxistisk litteratur i skolor och genom media att hitler var vit->vit är ondska-> alla vita ska känna en sorts kollektiv vit skuld. Det är alla vitas ansvar att alltid ta skulden för allt som vi invandrare gör. Detta är budskapet som man förmedlar om och om igen 24/7, tills hjärntvätten är solid som stål. Därför ser ni ofta svenskar stå upp för oss, även om vi gör fel. Men ALDRIG öppnar sin mun om svenskar körs över utan anledning.

Tror ni inte mig, så gå in på valfri grupp på Facebook som domineras av minoriteter. Skriv något bra eller positivt om svenskar eller svensk tradition. Så ska ni få se hur det subtila föraktet mot vita ligger som en bubblande vulkan under ytan. Det enda som förhindrar att vulkanen bryter ut, är för att den vita mannens pengar fortf mättar magen. Den dagen systemet kraschar, den dagen kommer svenskarna även att få se det som många av er har varit med och skapat under ytan.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article24049545.ab

”Flera kända svenskar
– Vi måste visa civilkurage och jag vet att vi är många. Alla kanske inte har organiserat sig och vi har kanske tagit människors lika värde för givet, men nu är det dags att ställa oss upp och protestera, säger Alice Bah Kuhnke till SVT.
Andra kända svenskar som hängt på är bland andra Alexandra Pascalidou, Bianca Wahlgren och Gabriel Fors.”

Annonser