img_5193

http://www.independent.co.uk/news/world/europe/isis-terror-plot-paris-france-disneyland-champs-elysees-christmas-market-a7436441.html

Ett planerat attentat mot Disney-land som man lyckades att förhindra.

Tro inte för fem öre att attentaten är slut. Långt ifrån, den här taktiken är medveten. Först terror, sen ge en känsla av lugn. Därefter avvaktar man tills befolkningen sänker sin guard och återgår till sitt bekväma liv. Sen smäller det igen och alltid i en serie av attacker, synkat över hela Europa. På så sätt så sätter man folket i en ovisshet av rädsla och paranoia.

Det är så psykologisk krigsföring fungerar. Ovisshet kan göra människan knäpp och desperat. Desperat nog att gå med på vad som krävs för att få återgå till sitt lugna liv. Här spelar globalisterna en nyckelroll, lagar och restriktioner bakom stängda dörrar kommer att bestämmas utan folkets röst. Det blir under parollen ”för ert eget bästa”.

Ungefär som med agendan ”näthat” och ”falska nyheter”. För nu kan man begränsa informationsflödet online och skylla på att man gör det för vårt eget bästa.

November och framförallt december kommer av ren magkänsla att bli intressanta månader. Julhandeln är något som träffar alla västerlänningar rakt i hjärtat. En bred publik så att säga. Jag avråder alla att vara för aktiva ute under julhandeln.

Annonser