IMG_5171.JPG

Har ni aldrig tänkt på hur godhets-knarkarna har en trendig medmänsklighet?

Jag menar flyktingar har funnits långt innan Syrien, tiggare fanns långt innan EU regler. Ingen brydde sig. Men så fort media gjorde det till en trend så ville alla engagera sig och synas.

Tiggare hade sin period ungefär som guitar-hero. Sen blev de en börda, för helt plötsligt så dök de upp på godhets-knarkarnas mysiga vita områden.

Efter att tiggarna blev omoderna, så sattes flyktingarna som den nya trenden. Men även nu så drabbar det godhets-knarkarnas områden och nu vägrar deras kommuner att ta emot. Kan lova er om något år så är även flyktingar ur Fashion.

Undra vilken trend som blir näst? Ekorrar, utländska igelkottar?

Varför vill de alltid engagera sig där rampljuset är? Man vill alltid hjälpa utrikes men aldrig inrikes. För mig är detta ett av de största tecknen på vit-hatet som ligger subtilt inprogrammerat i oss.

Därför är godhets-knarkarna beroende av att se oss mörka som ”offer”. Det gynnar deras godhets-narcissism.

De behöver ”rasism/nazism” för att hålla uppe sin falska medmänskliga identitet. Den elden måste brinna konstant, det är deras genväg för att slippa tampas med sitt ruttna samvete.

Utan ”rasism/nazism”= inget expo, ingen researchgruppen, inga rubriker, inga bidrag, inga galor el hittepå jobb och inga förmåner.

För om ni tittar bak rent historiskt sett så har ”nazism/rasism” alltid grundats ur vänsterns kadaver. Det börjar alltid med att de försöker bygga ett fantasi/verklighetsfrånvänt samhälle där de slipper bidra och enbart parasitera på de som verkligen försöker att bygga upp ett samhälle där alla samspelar. Sen slutar det med att samhället rasar och fram växer det de så kärt låtsas att motarbeta.

Annonser