img_5111

Jag är inget större fan av partipolitik eftersom det har en tendens att förvandlas till en sekt-mentalitet som göder och skapar narcissister och sociopather. Som i slutändan skiter fullständigt i befolkningen och landets bästa. Oavsett om de går in i spelet som rena och rakryggade, så slutar det alltid med att deras ego hamnar i centrum. De blir posörer och landsförrädare som passivt tittar på medan landet ruttnar från insidan.

Jag ska ge er lite tips om hur man ser att någon är köpt, kontrollerad eller korrupt. Varesig om det är partier el enskilda personer, spelar noll roll.

🕸 Kappvändare: De byter ofta åsikter och ibland så uppenbart att man häpnar att någon ens köper svamlet. I den åldern och på den positionen så bör deras ståndpunkt vara solid som cement. Deras åsikter blir som en trend, där publiken är störst, så formas även åsikten därefter.

🕸 Kontraproduktiva: Partiet eller personen säger och gör saker som skadar partiets eller sin egen trovärdighet. Man ser till så att tex partiet alltid hamnar i blåsväder eller svartmålas. Man erkänner inte detta, utan spelar med och låtsas vara överraskad.

🕸 Drastiska beslut: Partiet eller personen i fråga fattar impulsiva beslut bakom stängda dörrar utan folkets vetskap.

🕸 Tar avstånd: Partiet eller personen i fråga tar avstånd från medlemmar eller övriga personer som hotar makteliten. Man står helt enkelt inte bakom folket.

🕸 By their deeds you shall know them: Håll alltid koll på snack kontra handling. Handlingen är det som väger upp. Oavsett om det är inom politik el relationer.

Som jag alltid säger till de som går med i partier och dylikt. Håll alltid en fot utanför partiet så att ni inte faller för fulspel. Stå aldrig med båda fötterna inom partiet, låt det aldrig bli en besatthet eller er enda plan.

Som min käre far alltid säger ”Ha alltid en plan B”.

Annonser